4 dingen die je moet weten bij het kopen van lingerie

11/03/2021
|
164
lingerie kopen

Je kent het wel, je hebt een super leuk setje online gezien voor die speciale gelegenheid. Het ziet het prachtig uit op internet. De kleur is perfect en het model op de foto ziet er beeldschoon uit. Dat wil jij ook wel! Bestellen dus! Als je dan eindelijk je favoriete setje in huis hebt trek je het natuurlijk meteen aan en dan… Blijkt je prachtige setje ineens voor geen meter te zitten. De kleur is inderdaad mooi, maar de pasvorm totaal niet. Hoe voorkom je dat in de toekomst? Lees snel verder en je koopt nooit meer een setje dat niet past.

Lingerie kopen? Weet je maat!

Kies niet zomaar de maat die je altijd draagt. Wil je lingerie kopen, meet dan altijd eerst nog eens alles na. Vergelijk dit met de maattabel op de website waar je de lingerie hebt gezien. Bij het kopen van een BH is de borstomtrek het belangrijkste waar je op moet letten. Voor een slipje is dit de heupomtrek. Heb je moeite met het opnemen van je maten? Vraag dan een vriendin voor hulp. Wil je helemaal zeker zijn dat je op de juiste plekken meet? Ga dan naar een lingeriewinkel en vraag of ze je willen helpen. Het beste kun je iedere keer dat je lingerie gaat kopen, je maten opnieuw opnemen. Dit kan namelijk door gewichtsverlies- of toename wisselen.

Gerelateerd nieuws  Voel je sexy met prachtige lingerie

Let op de kleuren als je lingerie gaat kopen

Het model op de foto ziet er schitterend uit in haar rode setje. Maar als jij een rood setje aantrekt, lijkt de kleur niet zo mooi uit te komen. Hoe kan dit? Veel verschillende factoren spelen mee hierin. Zoals je huidskleur, de kleur van je haar en zelfs van je ogen. Heb je een donkere of goudgele huidskleur en donkere ogen? Ga dan voor rood. Heb je juist een heel lichte huidskleur en lichtblauwe of bruine ogen? Kies dan voor frisse kleuren als geel en donkergroen. Je zult zien dat het een wereld van verschil zal uitmaken.

Hoe kies je de juiste lingerie voor jouw figuur?

Ook dit is heel belangrijk bij het bestellen van lingerie. Iedereen is anders en heeft een ander figuur. Wat de een prachtig staat, zal bij de ander niet mooi uitzien. Vrouwen met grote borsten kunnen het beste kiezen voor een diepe V-hals. Je decolleté wordt dan benadrukt waardoor je ook smaller lijkt. Heb je kleine borsten? Ga dan voor een push-up BH. Deze hebben voorgevormde cups en duwen je borsten als het ware omhoog. Hierdoor lijken ze groter en worden ze geaccentueerd. Dit zal je figuur zeker goed doen! Maar wat voor onderkleding je ook kiest: het állerbelangrijkste is dat jij je hierin comfortabel voelt. Wat dat is pas écht sexy.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!