Over ons

In deze digital age doen we alles online. We baseren ook al onze keuzes en beslissingen op de meningen van anderen. Het is dan ook noodzaak dat je beschikt over de juiste content en vooral een goede reputatie hebt. Bloggen kan je daarbij helpen. Door het uploaden en creëren van nieuwe content kun je snel en gemakkelijk meer bezoekers binnen krijgen op je website of webshop.

Je online vindbaarheid en aanwezigheid is afhankelijk van een aantal belangrijke dingen namelijk: gebruiksvriendelijkheid, website profiel en je linkbuilding profiel. Google geeft hier of hoge straffen of hoge beloningen voor in de vorm van positie dalingen en stijgingen. Ook jij kunt hierop inspelen door te werken met een Google vriendelijke manier van linkbuilden. Door je blog te plaatsen op Significant marketing, zorg je ervoor dat je waardevolle en kwalitatieve backlinks toevoegd aan je backlinkprofiel. Voor meer informatie kun je hieronder contact met ons opnemen!

Auteur

Karel Bosma

Ik ben Karel Bosma, een 44-jarige techneut met een passie voor nerdy zaken. Met mijn unieke kijk op de wereld heb ik bijna 20 jaar als IT-medewerker op een school in Arnhem gewerkt. Mijn specialiteit ligt in het begrijpen en oplossen van complexe technische vraagstukken. Naast mijn werk geniet ik van het bouwen van websites en het beoefenen van mijn hobby's, zoals korfbal en sportvissen. Ik omarm mijn nerdy kant en ben trots op mijn vermogen om complexe technologie te doorgronden.
Artikelen van Karel
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!