Je naamsbekendheid verhogen

15/12/2021
|
178
samenwerken

Als je als bedrijf pas begonnen bent of je merkt dat je naamsbekendheid nog erg laag is voor de tijd die je al bestaat, dan is het slim om te bedenken om de naamsbekendheid te gaan verhogen door een aantal mogelijke oplossingen. Dit kun je namelijk doen door veel verschillende manieren toe te passen.

Vier basisopties

De vier dingen waar je dan als bedrijf al snel aan denkt zijn berichten plaatsen en post plaatsen, zodat er meer content verspreid wordt. Dit doe je door een duidelijke en eenvoudige boodschap. Denk hierbij ook na over de creativiteit en de originaliteit, omdat je natuurlijk niet eruit springt als je iets vergelijkbaars bij de buurman kan vinden. Laat ook duidelijk je merknaam hierin naar voren schijnen en lekker opvallen. Vervolgens zet je de merkbeloftes, het verhaal, en de zakelijke verkoop in het bericht. Ook denk je meteen aan een hele marketingstrategie dat veranderd moet worden. Online moet alles duidelijk en snel vindbaar zijn en er moeten duidelijke doelstellingen opgesteld worden in combinatie met de beschikbare marketingtools en het budget dat beschikbaar is. Daarnaast is een website communicatiestrategie een manier om je naam van het bedrijf bekender te laten worden. Je kijkt naar de communicatiemix en maakt mailing en adressenlijsten of een reclamespot.

Gerelateerd nieuws  Vervoer uw spullen met een verhuisbusje of -vrachtwagen van transportbedrijf Limburg

Makkelijk denken

Ook kleine dingen helpen om je naamsbekendheid omhoog te krijgen, zoals je bedrijfspand opleuken met een bedrijfslogo. Een unieke manier zouden houten bedrijfslogo’s zijn, die je hier en daar in je bedrijf op hangt en ook buiten doet ophangen. Vanaf de buitenkant moet namelijk iedereen al kunnen zien dat het bedrijf… daar ligt. Als dit niet zo is zullen ook omwonenden dit zelfs niet weten of ze vergeten het, want mensen die een houten bedrijfslogo buiten heeft hangen zorgt ervoor dat elke persoon die langs loopt of rijdt dit logo ziet en hangt. Hoe vaker de personen het houten bedrijfslogo zien, hoe beter ze het gaan onthouden. Een bedrijfslogo  van hout kan dus al heel wat helpen. Elk logo kan worden gemaakt als een houten bedrijfslogo. Je hoeft, maar naar een bedrijf te gaan die ze maakt en het bedrijfslogo ontwerpen ze van hout.

Social media

Social media kan daarnaast ook een standje kunnen helpen. Dit hoeft geen geld te kosten, maar het zorgen van volgers door relevante content te plaatsen helpt net als alle andere ideeën mee aan de naamsbekendheid te vergroten. Je hebt een eigen publiek en ze delen en praten sneller over jouw bedrijf. Ook is het bedrijfslogo na een tijdje voor deze volgers bekend.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten

Bedrijfsidentiteit: de basis voor succes

|
Diensten

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten

Hoe ga je starten met SEA?

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!