Wie droomt er niet van, leven in luxe. Een moderne villa bouwen of een penthouse kopen is helaas niet aan iedereen besteedt. Toch hoeft een luxe gevoel geen fantasie te blijven. Het gevoel van luxe hoeft niet duur of onmogelijk te zijn. Het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt.

Woonaccessoires

Wil je een luxe gevoel in je woning? Dan wordt het tijd om al die goedkoop ogende accessoires eens weg te gooien. Het is natuurlijk super verleidelijk om bijvoorbeeld vijf kandelaars voor een euro te kopen. Maar als je er goed naar kijk zie je dat het goedkoop is en geen luxe uitstraalt. Je bent dan ook sneller geneigd om te gaan veranderen en zo blijf je met alle prullen zitten. Je kan je geld beter steken in een paar tijdloze accessoires die je mooi vindt. Zo besteed je in eerste instantie misschien wat meer, maar uiteindelijk kan je het langer laten staan en straalt het luxe uit.  Wil je toch een beetje op de kleintjes letten, dan kan je eens langsgaan bij een kringloopwinkel of een rommelmarkt. Hier vind je vaak de mooiste accessoires voor een klein prijsje. Antiek doet het ook vaak goed. Een mooie antieke vaas kan net dat beetje luxe met zich meebrengen om je huis te laten stralen.

Verlichting

De accessoires kunnen nog zo mooi zijn, als de verlichting niet goed is dan valt alles in het niets. Een slecht verlichtte kamer kan al snel somber aanvoelen. Om echt een statement te maken kan je kiezen voor een designer lamp. Dit hoeft natuurlijk geen echte te zijn. Er zijn genoeg sites die betaalbare lampen aanbieden met het design gevoel.

Verbouwen

Als je toch wilt gaan verbouwen dan kan je het beste een veranda bouwen. Een veranda is een waardevolle toevoeging aan het huis. Een veranda biedt meer licht en ruimte en zal de waarde van het huis laten stijgen. Je kan natuurlijk ook je eigen luxe plekje in huis creëren. Laat bijvoorbeeld eindelijk die droom badkamer of keuken plaatsen. Creëer een plekje in huis waar jij echt in luxe kan genieten.

 

Moderne villa bouwen