Plan de fijnste Moederdag ooit

Facial Rotterdam

Het is alweer bijna Moederdag, dat betekent dat het ook langzaam tijd is om na te gaan denken over wat je je lieve moeder wilt geven dit jaar. De tijd van tekeningen en gedichtjes is voorbij, je moet nu toch wel echt met iets beters komen. Heb je inspiratie nodig om dit jaar de fijnste Moederdag ooit te organiseren? Lees dan snel verder.

 

Begin de dag met bloemen

Het kan misschien afgezaagd aanvoelen een boeket met bloemen, maar echt elke vrouw en dus ook moeder fleurt helemaal op van een vers bosje bloemen. Rond Moederdag zijn de bosjes bloemen in overvloed. De bloemist om de hoek, de supermarkt, tankstations… echt overal staan ze wel. Het maakt niet uit hoe duur of goedkoop het bosje is, het is de gedachte die telt.

 

Een heerlijk ontbijtje

Volgens de traditie hoort er bij Moederdag een ontbijtje op bed. Onderhand weten we allemaal dat het helemaal niet zo lekker eet in bed, om nog niet te spreken over alle kruimels die achterblijven. Een veel beter idee is om aan de eettafel of bij lekker weer in de tuin een heerlijk ontbijtje klaar te maken. Denk hierbij aan gekookte eitjes, zoet en hartig beleg en vers afgebakken broodjes. Voor een stapje extra maak je zelf croissantjes. Wil je toch je moeder op bed verrassen? Zet dan een heerlijk bakje koffie of thee, precies hoe zij het lekker vindt.

Gerelateerd nieuws  Lichamelijke verzorging

 

Speciale facial in Rotterdam

Moeders zijn het hele jaar van hot naar her aan het rennen. Ze doen echt alles voor hun kinderen en vergeten daarom vaak tijd voor zichzelf vrij te maken. Verras je moeder met een verwendagje. Een speciale facial in Rotterdam reinigt de huid en misschien nog veel belangrijker, je ontspant er helemaal van. Even de ogen dicht en genieten van een facial Rotterdam is de beste zorg die je moeder kan geven. Naast facial Rotterdam zijn er nog veel verschillende diensten zoals een manicure of pedicure.

 

Een luie niks dag

Een van de lekkerste dingen is af en toe even de hele dag niets hoeven doen. Lekker in een pyjamabroek pizza bestellen en de hele dag series en films kijken. Niets hoeft, alles mag!

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Reizen in het buitenland: doe het gelijk goed

|
Ontspanning

Ontdek de wereld van wodka: Soorten en smaken

|
Eten en Drinken

Meer vrije tijd als ondernemer

|
Ontspanning
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!