Recycle tips

03/05/2022
|
243
witgoed kerkrade

Als jij je huis een grote opruim beurt gaat geven dan ben je misschien wel geneigd om alles in één keer in de grofvuilbak op het milieupark te deponeren. Maar het is veel beter om je even in te lezen over de recycle mogelijkheden zodat je een duurzamere keuze kunt maken.

Witgoed Kerkrade

Je kunt namelijk je witgoed Kerkrade laten ophalen als je in die omgeving woont, zij zullen het dan weer verder verkopen of naar het oud ijzer brengen.

Kleding doneren

Kleding is ook iets wat vaak onnodig wordt weggegooid. Neem even de tijd om langs de kledingcontainer te rijden en doneer je kleding op die manier, het kost bijna geen moeite. Als jij niet zomaar je kleding wilt doneren kun je er ook voor kiezen om het te verkopen via vinted, zo geef jij je kleding een tweede kans.

Bekijk wat je nog kunt gebruiken

Als je creatief kijkt tijdens je grote opruiming zal je geheid dingen tegenkomen die je nog voor iets anders zou kunnen gebruiken, misschien kan een oud vergiet wel als vijverschep gebruikt worden of een oud laken als hondendeken.

Gerelateerd nieuws  De spoed slotenmaker

witgoed kerkrade

Breng je ijzer weg

Verzamel alles wat van ijzer is en dat weg kan, je kunt dit zelf wegbrengen naar de ijzerhandelaar en je krijgt hier zelfs wat geld voor, als je liever niet zelf gaat zal de oud ijzer boer het maar al te graag voor je ophalen en zelf wegbrengen. Als jij je hele huis doorspit dan zal je vast genoeg oud ijzer kunnen vinden.

Gratis af te halen op marktplaats

Je kunt ook gemakkelijk spullen weg doen zonder moeite, naar het milieupark rijden kost je een ritje terwijl je er misschien wel iemand mee kunt blij maken, zij zullen het dan met plezier komen ophalen.

Vraag in je omgeving

Als jij een oude tafel hebt wat je graag wilt weg doen is het ook een idee om eens rond te vragen, misschien heeft er iemand in je omgeving wel net een tafel nodig of heeft die altijd die tafel willen hebben, zo heb je alweer iemand blij gemaakt!

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen bij dakschade?

|
Wonen

Tips voor een Italiaans interieur

|
Wonen

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

|
Wonen

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

|
Wonen
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!