Snelle website hebben van groot belang

17/05/2020
|
79
snelle website laten maken

Als je nog geen website hebt dan tel je als bedrijf eigenlijk niet meer mee tegenwoordig. Daarbuiten moet je website ook nog eens snel zijn, anders val je buiten de boot. Een snelle website laten maken is daarom van belang, maar waarom nog meer?

Ten eerste, een snelle website zorgt ervoor dat deze ‘leuk’ gevonden wordt door Google. Vind Google jouw website leuk, dan gaat hij je hoger plaatsen in de resultaten. Verder zorgt een snelle website ook voor een goede gebruikservaring bij de bezoekers en je klanten. Bezoekers en klanten die tevreden zijn staat (meestal) gelijk aan een hogere omzet en meer winst. Niemand vind het leuk om naar iets te zoeken om een website die traag is.

Doe het in een keer goed

Een snelle website laten maken moet je uiteindelijke doel zijn. Dit is eigenlijk het belangrijkste kenmerk van een goede website in het algemeen.  Helaas wordt hier de focus niet altijd op gelegd. Je zou kunnen zeggen dat dit een veelgemaakte fout is. Zo zijn er nog wel een paar. De fouten die je absoluut moet voorkomen bespreken we hieronder even kort.

  1. Denk aan de bezoeker
Gerelateerd nieuws  Wat komt er bij kijken als je, je tegels doet egaliseren

Dit is een fout die we heel vaak terug zien komen. Het bedrijf dat de website maakt denkt namelijk vaak dat de website in het teken moet staan van de organisatie. Dit is echter niet waar. Een website gaat om de bezoeker en die moet dan ook aangesproken worden. Het doel van de bezoeker is het oplossen van zijn probleem. Dit moet wel kunnen op jouw website.

2. Geen gebruik maken van SEO

Een goede website hebben is een ding, maar daadwerkelijk gevonden worden tussen al die andere is een tweede. Geluk bestaat er zoiets als SEO, oftewel Search Engine Optimization.
SEO-werkzaamheden zorgen er door verschillende strategieën dat een website hoger scoort in de resultaten van de zoekmachine. Als website wil je minstens op de 1e pagina staan want zet nu zelf, wie kijkt er op de 2e?

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging

De opkomst van elektrische fietsen met dikke banden

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!