Wat houdt een slotenmaker in?

29/07/2021
|
182
slotenmaker sos

Een slotenmaker is een vakman die zich gespecialiseerd heeft in sloten en verwante artikelen. Een slotenmaker is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Zoals het namaken van sleutels,  het installeren van sloten bij huizen, het adviseren van veiligheidssloten en het opbouwen van veiligheidssloten. Ook mag een slotenmaker sloten openen een slot niet meer werkt of als iemand zijn sleutels is vergeten. Een slotenmaker doet ook andere werkzaamheden zoals het verkopen en plaatsen van hang-en-sluitwerk. Een slotenmaker heeft verantwoordelijkheden als het aankomt op het adviseren van mensen over hun slot. Een slotenmaker kan als ZZP-er werken of werken bij een slotenmakerbedrijf. Een voorbeeld van een goede slotenmaker is rob slotenmaker bijvoorbeeld. Een slotenmaker met ervaring is belangrijk in je zoektocht.

Slotenmaker is ook adviseur

Een goede slotenmaker kan ook advies geven op het gebied van veilig wonen. Het kan voorkomen dat een slotenmaker gecertificeerd is als inbraakpreventiemedewerker. Het adviseren van sloten gaat een stuk verder dan het alleen verkopen van een slot. Een slotenmaker kan je ook advies geven over welk slot geschikt is voor je woning. Ook de slotenmakers bij SOS kunnen je advies geven over de beveiliging van je deuren.

Gerelateerd nieuws  Een derdengeldenrekening: wat is dat?

Wordt een slotenmaker

In Nederland zijn er enkele opleidingen voor het beroep slotenmaker. Daarnaast zijn er ook meerdere beroepen die raakvlakken hebben met het beroep slotenmaker. Zoals een timmerman, klusjesman en aannemer. Een slotenmaker kan dus ook werkzaam zijn als timmerman of aannemer. In Nederland zal je vooral veel praktijkervaring opdoen om slotenmaker te worden. Voor degene die op zoek is naar een goede slotenmaker doet er goed aan om een gecertificeerde slotenmaker in te huren. De slotenmaker is aangesloten bij een gild: Nederlandse sleutel- en slotenspecialisten gilde (Nssg).

Open je deur door een slotenmaker

Een slotenmaker kan om verschillende redenen een deur openen. Het kan voorkomen dat er een uitzetting plaatsvindt door een gerechtsdeurwaarder of wanneer iemand zijn sleutels is vergeten. Een slotenmaker beschikt over specialistisch gereedschap om sloten te kunnen openen. Het is belangrijk dat een slotenmaker geen schade toebrengt aan de deur. Dit is soms een moeilijke opdracht vanwege de moderne veiligheidssloten.

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

|
Blogging

Inspiratie voor je kerstpakket

|
Blogging

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!