Wat is het verschil tussen LED-kaarsen en echte kaarsen?

27/09/2021
|
172
led-kaarsen

Veel mensen denken bij LED-kaarsen meteen aan lelijke neppe kaarsen. Daarom kiezen de meeste mensen vaker voor echte kaarsen. Maar wat zijn ledkaarsen nou eigenlijk en wat zijn de verschillen tussen de led kaarsen en echte kaarsen?

Wat zijn led-kaarsen?

Led kaarsen zijn kaarsen die voorzien zijn van led verlichting en dus niet van een echte vlam. Led kaarsen lijken redelijk op ‘echte kaarsen’. Het is vaak erg moeilijk te onderscheiden van elkaar. Echte kaarsen bestaan dus uit een echte vlam en uit echt kaarsvet. Op Kerstverlichting.nl zijn erg mooie led-kaarsen beschikbaar!

Wat is het verschil tussen led kaarsen en echte kaarsen?

Led kaarsen en echte kaarsen lijken dus eigenlijk enorm op elkaar. Het enige verschil dat er is, is dat de vlam van een led kaars niet echt is en de vlam van een echte kaars wel. Hierdoor kan je led kaarsen overal plaatsen waar je wilt en het heeft veel minder brandgevaar.

De voordelen van led kaarsen:

Ledkaarsen hebben meerdere voordelen dan je wellicht denkt. Allereerst is het financieel erg voordelig. In eerste instantie is het wellicht een investering, maar uiteindelijk verdien je het helemaal terug. Daarnaast is het ook veiliger. Vuur is namelijk een risico dat je neemt, terwijl je dat soms niet altijd door hebt. Vooral voor kinderen zijn led kaarsen een goed idee. Ook is het gezonder voor je. Fijnstof is namelijk een stof die wordt uitgestoten als je echte kaarsen brand. Die stof is dus helemaal niet zo gezond voor je.

Gerelateerd nieuws  Een derdengeldenrekening: wat is dat?

Hoe herken je goede ledkaarsen?

Er zijn bizar veel led kaarsen te koop op het internet en ook in fysieke winkels. Maar wat zijn nou echt goede LED-kaarsen en hoe kan je die vinden? Aan deze ‘eisen’ moet een goede led kaars voldoen:

  • Warm licht
  • Geen roet
  • Net zo natuurgetrouw als echte kaarsen
  • Levensduur van de batterij moet meer dan 100 uur zijn
  • Geen brandgevaar, geen hete was

Conslusie:

Er zitten dus enorm veel (financiële) voordelen aan led kaarsen. Echte kaarsen zijn natuurlijk heel mooi en geeft enorm veel sfeer. Maar ledkaarsen zijn dus een super goed alternatief als je bijvoorbeeld meer veiligheid wilt creëren.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!