Zo koop je slimmer (en goedkoper) je kleding

29/07/2022
|
66
kleding

We kennen dit blundermoment vast allemaal: je koopt superleuke kleding en een week later blijkt het item in de aanbieding te zijn. Soms kan die korting zelfs de helft van de oorspronkelijk prijs. Wij snappen dat je daar dan ontzettend van baalt. Om dit in het vervolg niet nog een keer te laten gebeuren, hebben we een paar trucjes op een rijtje gezet om zulke shop blunders te voorkomen.

Bewaar het bonnetje

Advies een: bewaar altijd het bonnetje. Ook al ben je helemaal overtuigd van je aankoop, in sommige gevallen ben je blij dat je hem nog hebt. Sommige winkels geven je geld terug wanneer een item binnen een paar dagen wél in de aanbieding is. Het kan ook zo zijn dat je vlak na aankoop ontdekt dat je Purewhite aankoop kapot is of dat er een knoopje ontbreekt.

Breng een bezoekje aan outlet stores

Niet alleen designer labels hebben tegenwoordig een outletstore waarin ze kleding uit oudere collecties aanbieden tegen een mooie prijs. Ook goedkopere winkels hebben nu zulke winkels. Je vindt er misschien niet de kleding uit de nieuwste collectie, maar het scheelt wel in je portemonnee.

Denk wat langer na over je aankoop

Impulsaankopen doen we allemaal wel eens. Gewoon omdat we een slechte dag hebben en ons goed willen voelen, of omdat we bang zijn dat we de leukste Purewhite kleding mislopen als we ze niet meteen kopen. Ons advies: doe dat niet, of althans niet te vaak. Bekijk meerdere collecties en koop pas iets als je echt honderd procent overtuigd bent. Zo houd je meer geld over om de echte pareltjes te scoren.

Gerelateerd nieuws  Kleding aanpassen op jouw figuur voor meer zelfvertrouwen

kleren

Koop kleding buiten het seizoen

Ben je niet heel gevoelig voor modehypes, dan is er één manier waarop je altijd succes hebt. Koop de kleding niet in het betreffende seizoen, maar wacht er even mee. In het najaar en begin van de winter hangen er ook nog altijd items uit de zomercollectie, alleen dan een stuk goedkoper. Soms komen restanten van de vorige zomercollectie ook het jaar daarna terug in de winkel tegen een mooie prijs.

Doe alvast online onderzoek

Wanneer je gaat winkelen, weet je alleen wát je kunt kopen als je in de winkel bent. Daarom is het handig om alvast de websites van verschillende winkels af te struinen om te kijken waar je de leukste dingen tegen de beste prijs kunt krijgen. Het zou zonde zijn als je iets koopt bij de ene winkel, terwijl hetzelfde item in een ander winkel goedkoper is.

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Dingen om te doen in gemeente Heerlen

|
Ontspanning

Een feest in de tuin organiseren

|
Ontspanning, Algemeen

De voordelen van zwemmen als sport

|
Ontspanning

De populairste sporten ter wereld

|
Gezondheid, Hobby
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!