Activiteiten tijdens uw weekendje in de Ardennen

12/09/2021
|
171
weekendje Ardennen

Heeft u een lang weekend of een midweek vakantie gepland staan in de Ardennen. Tijdens een weekendje Ardennen kunt u veel leuke activiteiten ondernemen voor een geslaagd weekend weg. Met de pandemie waar we nu in verkeren in het lastig om een leuke zomervakantie te plannen, maar een korte vakantie dichtbij huis geeft toch dat vakantiegevoel waar we iedere juni, juni en augustus naar hunkeren. Als u dicht bij huis blijft hoeft u zich geen zorgen te maken of de vlucht wel door kan gaan, of dat u halsoverkop een nieuwe vlucht moet boeken omdat de coronaregels met betrekking tot toeristen wordt aangescherpt. Daarom is een weekendje in de Ardennen fijn om te boeken omdat u dan met de auto kunt gaan en toch even weg bent. In dit artikel leest u over de verschillende activiteiten die u kunt boeken in de Ardennen.  

Kanoën 

Kanoën is een van de activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw weekendje weg in de Ardennen. U kunt verschillende kano tours boeken waarin u een aantal uur de Ardennen kunt ontdekken vanaf het water. U kanoet langs de verschillende bosgebieden en gebergtes. Er zijn talloze rivieren waar u langs kunt kanoën of kajakken. Langs de Lesse, Ourthe, Semois en Amblève zijn er een aantal relatief kleine verhuurpunten waar de kano's en kajaks kunt huren voor een bepaalde tijd.  

Gerelateerd nieuws  Wat kun je doen tijdens de herfstvakantie?

Raften 

Als u graag wat meer actie onderneemt tijdens uw weekendje in de Ardennen kunt u er ook voor kiezen om te gaan raften. Er zijn boten die u kunt huren voor 8-10 personen. In de zomermaanden staat het water alleen te laag om goed te kunnen raften, de beste tijd om deze activiteit te boeken is van oktober tot en met begin maart. Er zijn verschillende rafttochten die u kunt boeken maar er is er een bij de rivier van de Amblève waar u maar liefst 9 kilometer aan het raften bent. Deze tocht duurt ongeveer 2 uur, maar het kunt ook op uw eigen tempo doen als u het graag wat rustiger aandoet.  

Vakantiehuisje  

Als u veel verschillende activiteiten wilt ondernemen tijdens uw weekendje in de Ardennen is het wel zo fijn om “thuis” te komen in een fijne accommodatie. In de Ardennen zijn verschillende luxe vakantiehuisjes te boeken waar u ook bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi op de locatie kunt vinden. Na een middag raften is het wel lekker om ook weer even te ontspannen.

weekendje Ardennen

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Reizen in het buitenland: doe het gelijk goed

|
Ontspanning

Meer vrije tijd als ondernemer

|
Ontspanning

Leuke manieren om fit te blijven

|
Algemeen, Ontspanning
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!