Activiteiten tijdens uw weekendje in de Ardennen

12/09/2021
|
86
weekendje Ardennen

Heeft u een lang weekend of een midweek vakantie gepland staan in de Ardennen. Tijdens een weekendje Ardennen kunt u veel leuke activiteiten ondernemen voor een geslaagd weekend weg. Met de pandemie waar we nu in verkeren in het lastig om een leuke zomervakantie te plannen, maar een korte vakantie dichtbij huis geeft toch dat vakantiegevoel waar we iedere juni, juni en augustus naar hunkeren. Als u dicht bij huis blijft hoeft u zich geen zorgen te maken of de vlucht wel door kan gaan, of dat u halsoverkop een nieuwe vlucht moet boeken omdat de coronaregels met betrekking tot toeristen wordt aangescherpt. Daarom is een weekendje in de Ardennen fijn om te boeken omdat u dan met de auto kunt gaan en toch even weg bent. In dit artikel leest u over de verschillende activiteiten die u kunt boeken in de Ardennen.  

Kanoën 

Kanoën is een van de activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw weekendje weg in de Ardennen. U kunt verschillende kano tours boeken waarin u een aantal uur de Ardennen kunt ontdekken vanaf het water. U kanoet langs de verschillende bosgebieden en gebergtes. Er zijn talloze rivieren waar u langs kunt kanoën of kajakken. Langs de Lesse, Ourthe, Semois en Amblève zijn er een aantal relatief kleine verhuurpunten waar de kano's en kajaks kunt huren voor een bepaalde tijd.  

Gerelateerd nieuws  Goed uitgerust wakker worden met een slaapmasker

Raften 

Als u graag wat meer actie onderneemt tijdens uw weekendje in de Ardennen kunt u er ook voor kiezen om te gaan raften. Er zijn boten die u kunt huren voor 8-10 personen. In de zomermaanden staat het water alleen te laag om goed te kunnen raften, de beste tijd om deze activiteit te boeken is van oktober tot en met begin maart. Er zijn verschillende rafttochten die u kunt boeken maar er is er een bij de rivier van de Amblève waar u maar liefst 9 kilometer aan het raften bent. Deze tocht duurt ongeveer 2 uur, maar het kunt ook op uw eigen tempo doen als u het graag wat rustiger aandoet.  

Vakantiehuisje  

Als u veel verschillende activiteiten wilt ondernemen tijdens uw weekendje in de Ardennen is het wel zo fijn om “thuis” te komen in een fijne accommodatie. In de Ardennen zijn verschillende luxe vakantiehuisjes te boeken waar u ook bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi op de locatie kunt vinden. Na een middag raften is het wel lekker om ook weer even te ontspannen.

weekendje Ardennen

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

Leuke manieren om fit te blijven

|
Algemeen, Ontspanning

Dingen om te doen in gemeente Heerlen

|
Ontspanning

Een feest in de tuin organiseren

|
Ontspanning, Algemeen

De voordelen van zwemmen als sport

|
Ontspanning
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!