Dingen om te doen in gemeente Heerlen

04/08/2023
|
376
Heerlen centrum

Een van de snelst groeiende regio’s in Nederland is Heerlen. Parkstad zelf is, qua inwonersaantallen, de vierde regio van Nederland. Dan is het niet raar dat er jaarlijks mensen naar deze regio trekken voor een lang weekend. We zullen een paar activiteiten, sommige bekend en sommige onbekend, op een rij zetten. Zo weet jij welke dingen zoal te doen zijn in Heerlen! Waarom zeggen we specifiek gemeente Heerlen? Zo kunnen we ook mogelijke activiteiten uit Hoensbroek meenemen! Zo is onze informatie nét wat completer. Lijkt jou dit een interessant iets? Lees dan vooral hieronder verder!

Vissen bij de droomvijver

Voor de vis fan is de droomvijver de ideale plek om een dag te vertoeven. De zuidelijk gelegen provincie Limburg heeft prachtige stukken natuur en deze vijver is daar zeer zeker deel van. Met op de achtergrond gelegen het kasteel Hoensbroek, waan je je een ware koning in deze droomvijver. Perfect voor mensen die houden van karper vissen. Je moet wel, net zoals in de rest van Nederland, een specifieke vergunning voor deze vijver hebben. Deze vijver is ook perfect voor natuurliefhebbers die van een stukje rust willen genieten! Er zijn genoeg accommodaties in de buurt om je dag af te maken, waaronder eentje die je uit je auto kan redden. We spreken uit persoonlijke ervaring dat we heel blij zijn met een slotenmaker in Hoensbroek.

Gerelateerd nieuws  Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

Ga naar kinderstad met de allerkleinste

Wil je je kinderen de middag van hun leven geven? Neem ze dan mee naar kinderstad! Jij kan lekker aan een tafel gaan zitten met een boek terwijl je kinderen al hun energie eruit gooien met andere kinderen, allemaal overdekt. Dit kan dus het hele jaar door! Natuurlijk kunnen er ook versnaperingen gehaald worden Kinderstad is elke dag van 10:00-18:00 open én heeft ook attracties voor ouderen! Botsauto’s, een free fall, een klauter park of toch een wildwaterbaan? Kinderstad Heerlen heeft dit allemaal en nog meer! Ook voor de ouders onder ons is kinderstad een goede manier om de conditie te verbeteren!

Pak lekker een terrasje in het centrum

Allerlaatst kan je er ook voor kiezen om een hapje en drankje te pakken in het gezellige centrum van de stad. In de zomer zit het hier bomvol! Terrassen breiden zich uit over het gehele Pancratiusplein. Van cocktailbars tot traditionele kroegen, hier is voor eenieder wat wils! We hopen dat deze blog je helpt met dingen om te doen in Heerlen! Ben jij wel van het lekkere eten? Kijk dan eens naar deze blog over restaurants!

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Reizen in het buitenland: doe het gelijk goed

|
Ontspanning

Meer vrije tijd als ondernemer

|
Ontspanning

Leuke manieren om fit te blijven

|
Algemeen, Ontspanning
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!