Dit zijn de leukste restaurants waar je zeker een bezoekje aan moet brengen

21/02/2022
|
239
terras meubels

Met de eerste zonnestralen van het jaar krijgen we allemaal alleen maar meer zin om buiten ergens lekker te gaan eten. Borrelen in de zon, de zon op de huid, mensen kijken, genieten van een heerlijke lunch of een heerlijk diner, met een gezellig zomers drankje, hoe fijn klinkt dat! Nu we weer allemaal lekker kunnen genieten van de horeca is het maar al te leuk om nieuwe hotspots uit te zoeken om van te genieten. Ben jij op zoek naar een goed restaurant of benieuwd waar je bij jou in de buurt lekker kunt eten of borrelen? Lees dan zeker verder!

Theetuin in Brabant

Theetuin Binnen en Buiten ligt in het mooie Brabant. Het ligt enigszins verscholen in het rivierenlandschap bij Sleeuwijk en Gorinchem. Het is een heel bijzonder plekje dat je vast niet vaak hebt gezien. Je kunt genieten van de tuin met bloemen, bladeren, al het verse fruit, ga zo maar door. Bij dit adresje kun je onder andere terecht voor thee met zoetigheden, Engelse scones, boterkoek, zelfgemaakte koekjes en ander heerlijk gebak. Het is zeker een bezoekje waard!

Herberg de Smidse in Limburg

Ook het terras van hotel Herberg de Smidse in het Zuid-Limburgse Epen is erg populair. Herberg de Smidse is de perfecte plek om uit te rusten na een wandeling in de Geulle-vallei. Het is een plek die authentiek, gezellig en ontspannend is. Ook kun je hier uiteraard de lekkerste Limburgse vlaaien krijgen. Daarnaast kun je helemaal tot rust komen op de leuke terras meubels. De terras meubels geven je een mooi uitzicht over het mooie Limburgse landschap.

Gerelateerd nieuws  Afhalen en bezorgen met restaurants in Limburg

terras meubels

Villa in Bergen op Zoom

Villa Heidetuin is gelegen aan de rand van Bergen op Zoom, met een terras waar je elke dag wel wilt zitten. Daarnaast zijn de terras meubelen van Villa Heidetuin ook uitnodigend voor een borrel in de zon! De tuin grenst aan het park en kijkt uit over de bomen en planten. Zoek bijvoorbeeld een plekje in de hangstoel, ga op de bank in de woonkamer zitten, of kies een plekje in de mooie tuin voor een hapje en een drankje.

Hotel in Rotterdam

Het prachtige gebouw van Hotel New York in Rotterdam heeft een heel indrukwekkend exterieur. Het is een heel bijzondere plek waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Het restaurant heeft een geweldige setting waar je ook kunt genieten van een heerlijke borrel. Of je nu aan een tafeltje op het terras zit, of in een ligstoel op het gras, je komt helemaal tot rust!

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Ontdek de wereld van wodka: Soorten en smaken

|
Eten en Drinken

Belang van verpakking in de voedingsindustrie

|
Eten en Drinken

Handige gadgets voor in de keuken

|
Eten en Drinken, Wonen

Eten vanuit het seizoen in de Nederlandse keuken 

|
Eten en Drinken
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!