Handige gadgets voor in de keuken

23/11/2022
|
308
Keuken

Je hebt misschien net een nieuwe duurzame keuken en daar ben je natuurlijk hartstikke blij mee. Je kijkt er al naar uit om hier iedere dag te koken of misschien wel te zitten. Maar wat is een keuken zonder toffe keuken gadgets? In dit artikel ga ik vertellen over een aantal handige gadgets voor in de keuken.

De slimme knoflookpers

De eerste gadget die ik ga bespreken is de slimme knoflookpers. Over het algemeen wordt een knoflookteen persen als vervelend ervaren. Maar met deze tool is dit verleden tijd. Je stopt een of twee knoflooktenen in de pers en draaien maar! Eenvoudig en leuk om te doen. Deze slimme pers is online op veel plekken te koop, dus zoek maar eens op Google.

Een oliespray

Tijdens het koken, komt het regelmatig voor dat je iets in moet vetten. Of wat dacht je van olie doen over de salade? Door gebruik te maken van een spray gebruik je veel minder olijfolie en weet je zeker dat alle plekken worden bereikt bij het invetten. Ook voor deze leuke gadget kun je eens kijken op internet.

Gerelateerd nieuws  Hoe kan je duurzaam tuinieren?

Een frietensnijder

Wat is er nu lekkerder dan verse friet. Met deze frietensnijder is het leuk om frieten te snijden. Daarnaast gaat het ook nog eens ontzettend snel. Maar er is meer. Je kunt het apparaat ook gebruiken om binnen enkele tellen een appel, komkommer of ui in stukken te hakken. Ook voor dit artikel kun je eens op internet kijken.

Een kruidenmolen

Waarschijnlijk heb je thuis wel een zout- of pepermolen staan, maar heb je al eens gehoord van een kruidenmolen? De kruidenmolen is DE oplossing om verse kruiden te malen. Kies voor een kruidenmolen en maal je dille, munt en rozemarijn.

Dit waren ze dan, vier handige gadgets voor in je keuken. Vond je dit artikel nu ontzettend interessant? Lees dan ook onze artikelen over recycle tips en zonnepanelen in Heerlen.

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen bij dakschade?

|
Wonen

Tips voor een Italiaans interieur

|
Wonen

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

|
Wonen

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

|
Wonen
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!