Handige gadgets voor in de keuken

23/11/2022
|
67
Keuken

Je hebt misschien net een nieuwe duurzame keuken en daar ben je natuurlijk hartstikke blij mee. Je kijkt er al naar uit om hier iedere dag te koken of misschien wel te zitten. Maar wat is een keuken zonder toffe keuken gadgets? In dit artikel ga ik vertellen over een aantal handige gadgets voor in de keuken.

De slimme knoflookpers

De eerste gadget die ik ga bespreken is de slimme knoflookpers. Over het algemeen wordt een knoflookteen persen als vervelend ervaren. Maar met deze tool is dit verleden tijd. Je stopt een of twee knoflooktenen in de pers en draaien maar! Eenvoudig en leuk om te doen. Deze slimme pers is online op veel plekken te koop, dus zoek maar eens op Google.

Een oliespray

Tijdens het koken, komt het regelmatig voor dat je iets in moet vetten. Of wat dacht je van olie doen over de salade? Door gebruik te maken van een spray gebruik je veel minder olijfolie en weet je zeker dat alle plekken worden bereikt bij het invetten. Ook voor deze leuke gadget kun je eens kijken op internet.

Gerelateerd nieuws  Een eerlijk kopje koffie

Een frietensnijder

Wat is er nu lekkerder dan verse friet. Met deze frietensnijder is het leuk om frieten te snijden. Daarnaast gaat het ook nog eens ontzettend snel. Maar er is meer. Je kunt het apparaat ook gebruiken om binnen enkele tellen een appel, komkommer of ui in stukken te hakken. Ook voor dit artikel kun je eens op internet kijken.

Een kruidenmolen

Waarschijnlijk heb je thuis wel een zout- of pepermolen staan, maar heb je al eens gehoord van een kruidenmolen? De kruidenmolen is DE oplossing om verse kruiden te malen. Kies voor een kruidenmolen en maal je dille, munt en rozemarijn.

Dit waren ze dan, vier handige gadgets voor in je keuken. Vond je dit artikel nu ontzettend interessant? Lees dan ook onze artikelen over recycle tips en zonnepanelen in Heerlen.

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Megasolar? Ideaal!

|
Wonen

Wat hoort er in een villa?

|
Wonen

Een feest in de tuin organiseren

|
Ontspanning, Algemeen

Wonen in Portugal: een investering in levenskwaliteit

|
Diensten, Verhuizen
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!