Afhalen en bezorgen met restaurants in Limburg

11/06/2021
|
99
chinees Limburg

Door de crisis waar we in zitten zijn de afhaal en bezorgservices met zo’n 27% gestegen. Nu de horeca weer open is zien we weer een kleine zakking in het aantal afhaal en bezorg services. Toch zijn er nog altijd veel restaurants die de afhaal en bezorgservice aanhouden. Waar ze dit voor de strenge lockdown niet deden, blijven ze dit nu toch doen. Tijdens de crisis heeft het ze toch nog een vorm van inkomen gegeven. De crisis heeft ervoor gezorgd dat horecabedrijven hebben moeten innoveren, zodat ze nog konden blijven bestaan. Hieronder gaan we je iets meer vertellen over de afhaalservices in Limburg.

De chinees in Limburg

Een van de bedrijven die een flinke verhoging heeft meegemaakt tijdens de crisis is de Chinees in Limburg, Pom Lai. De Chinees van Limburg, Pom Lai hebben ze extra geld kunnen verdienen. Het chinees restaurant in Limburg had zeker al een afhaalservice, maar door de crisis hebben ze een ware explosie kunnen zien in het aantal bestellingen. Andere restaurants hebben afhaalservices voor eten, maar ook voor cocktails gecreëerd. Door deze innovatie hebben ze meer omzet kunnen realiseren. De crisis is natuurlijk vreselijk, maar gelukkig hebben veel bedrijven zich kunnen aanpassen.

Gerelateerd nieuws  Eten vanuit het seizoen in de Nederlandse keuken 

De chinees en zijn verschillende menu’s

Een chinees restaurant in Limburg heeft verschillende losse menu’s en gerechten die je kan bestellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende menu’s, waar je van alles en nog wat krijgt. Je hebt een afhaalmenu, weekmenu en gezinsmenu. Vaak verschillen deze menu’s in de hoeveelheid die je krijgt. Zo is het gezinsmenu een menu voor het hele gezin. Een afhaalmenu is vaak voor twee personen en het weekmenu is het menu van de week. Dit is allemaal vanzelfsprekend. Nu we weer van alles en nog wat mogen, kan je vaak ook weer eten bij de Chinees. Dus je hoeft niet alleen maar af te halen.

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

Handige gadgets voor in de keuken

|
Eten en Drinken, Wonen

Eten vanuit het seizoen in de Nederlandse keuken 

|
Eten en Drinken

Wat zijn weight gainers?

|
Eten en Drinken, Gezondheid

Dit zijn de leukste restaurants waar je zeker een bezoekje aan moet brengen

|
Eten en Drinken
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!