In ons dagelijks leven zijn elektronische apparaten onmisbaar geworden. Zo ook telefoons en computers. Het leren en beheersen van de technologieën die op een computer staan wordt steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan het beheersen van de verschillende besturingssystemen, zoals Windows van Microsoft en MacOS van Apple. Maar ook onderdelen van Microsoft Office bijvoorbeeld, zoals Word en Excel. Als je meer wilt leren over deze software of de besturingssystemen dan is het wellicht verstandig om een online cursus te volgen. Met een computercursus online leer je op een snelle en overzichtelijke manier om beter om te gaan met deze technologieën.

Computercursus online

Met een computercursus online kun je starten wanneer het jou uitkomt. Veel van deze cursussen zijn namelijk gericht op het individu. Zo kun je leren op je eigen tempo en niveau én kun je zelf bepalen wanneer je leert. De cursussen zijn zo eenvoudig en duidelijk mogelijk opgesteld. Naast de theoretische kennis die je opdoet, leer je ook via realistische opdrachten hoe je een bepaalde taak of functie toe moet passen. Deze opdrachten zullen naarmate de cursus vordert, een hogere moeilijkheidsgraad krijgen. Zo leer je stap voor stap alle toepassingen kennen. De opdrachten worden zo eenvoudig mogelijk beschreven, zodat het voor iedereen mogelijk is om deze te voltooien. Je kunt ook een voorbeeld van het eindresultaat zien. Zo weet je waar je naartoe moet werken. De meeste handelingen die je moet verrichten worden eerst vertoond in de vorm van een video. Hierin wordt de opdracht uitgelegd en voorgedaan. Je kunt op ieder ogenblik stoppen met de cursus en er op een andere dag van de week mee verder gaan.

Een computercursus van Compu Academy

Compu Academy is een van de vele aanbieders van online computercursussen. Deze online cursussen kunnen eenvoudig online worden aangeschaft. Na de aanschaf kun je de training vinden op de website van Compu Academy. Door in te loggen op jouw eigen account heb je dan toegang tot jouw persoonlijke cursus. Je kunt kiezen voor een beginner of gevorderde moeilijkheidsgraad. Een combinatie van beide is ook mogelijk. De voortgang van je cursus kun je online bijhouden.

computercursus online