De beste manier om je bedrijfsruimte koel te houden

06/05/2021
|
145
Portacool

Ieder jaar worden de zomers heter en heter. En nu de zomer weer in aantocht is, is het tijd om eens te kijken naar hoe je je ruimtes koel kunt houden. Want je kunt hier maar beter op tijd mee beginnen, want voor je het weet is de eerste hitte al binnengedrongen. Het is een probleem van veel bedrijfsruimtes en kantoorcomplexen. In de zomer staat de felle, brandende zon vol op de ramen en binnen wordt het alsmaar warmer en warmer. Als de hitte eenmaal binnen is, is het lastig om de ruimte af te koelen. Bij woningen kan je ’s nachts nog de ramen opzetten voor wat koele lucht, maar bij bedrijfspanden is dit meestal niet mogelijk wegens de veiligheid. Gelukkig is er een goede manier om je (grote) bedrijfsruimte goed op temperatuur te krijgen en te houden!

Portacool luchtkoeler

De portacool luchtkoeler is gemaakt om grote bedrijfsruimtes in de zomer koel te houden. Het is een mobiele luchtkoeler die gemakkelijk verplaatst kan worden. De portacool werkt door middel van het verdampen van water. Het verdampte water verkoelt de lucht. De warme lucht wordt door een ventilator naar binnen gezogen om vervolgens afgekoeld te worden met water. En het mooiste hiervan is (behalve het koelen natuurlijk) dat het ook nog eens milieuvriendelijk is!

Gerelateerd nieuws  Het valt niet mee om een nieuwe baan te vinden

Kopen of huren?

Een portacool is de perfecte manier om bedrijfsruimtes te koelen, maar waarschijnlijk ben je nog niet direct overtuigd. Veel werkgevers hebben namelijk al van alles geprobeerd om hun ruimtes koel te houden, maar tot nu toe is nog niets gelukt. Dus wij begrijpen dat je ook niet meteen staat te springen om de portacool aan te schaffen. Je kan er dan ook voor kiezen om de luchtkoeler te huren. Op deze manier kan je op een vrijblijvende manier kennis maken met het systeem. Laat je eerst adviseren welke versie van de portacool het meest geschikt is voor jouw ruimte. Ben je na het uitproberen overtuigd? Dan bedenk dat als je er een wilt aanschaffen dat de portacool op de energielijst staat. Dit betekent dat er voor verschillende modellen subsidiemogelijkheden zijn.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten

Bedrijfsidentiteit: de basis voor succes

|
Diensten

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten

Hoe ga je starten met SEA?

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!