De beste manier om je bedrijfsruimte koel te houden

06/05/2021
|
77
Portacool

Ieder jaar worden de zomers heter en heter. En nu de zomer weer in aantocht is, is het tijd om eens te kijken naar hoe je je ruimtes koel kunt houden. Want je kunt hier maar beter op tijd mee beginnen, want voor je het weet is de eerste hitte al binnengedrongen. Het is een probleem van veel bedrijfsruimtes en kantoorcomplexen. In de zomer staat de felle, brandende zon vol op de ramen en binnen wordt het alsmaar warmer en warmer. Als de hitte eenmaal binnen is, is het lastig om de ruimte af te koelen. Bij woningen kan je ’s nachts nog de ramen opzetten voor wat koele lucht, maar bij bedrijfspanden is dit meestal niet mogelijk wegens de veiligheid. Gelukkig is er een goede manier om je (grote) bedrijfsruimte goed op temperatuur te krijgen en te houden!

Portacool luchtkoeler

De portacool luchtkoeler is gemaakt om grote bedrijfsruimtes in de zomer koel te houden. Het is een mobiele luchtkoeler die gemakkelijk verplaatst kan worden. De portacool werkt door middel van het verdampen van water. Het verdampte water verkoelt de lucht. De warme lucht wordt door een ventilator naar binnen gezogen om vervolgens afgekoeld te worden met water. En het mooiste hiervan is (behalve het koelen natuurlijk) dat het ook nog eens milieuvriendelijk is!

Gerelateerd nieuws  Waarom leraar een super leuk beroep kan zijn

Kopen of huren?

Een portacool is de perfecte manier om bedrijfsruimtes te koelen, maar waarschijnlijk ben je nog niet direct overtuigd. Veel werkgevers hebben namelijk al van alles geprobeerd om hun ruimtes koel te houden, maar tot nu toe is nog niets gelukt. Dus wij begrijpen dat je ook niet meteen staat te springen om de portacool aan te schaffen. Je kan er dan ook voor kiezen om de luchtkoeler te huren. Op deze manier kan je op een vrijblijvende manier kennis maken met het systeem. Laat je eerst adviseren welke versie van de portacool het meest geschikt is voor jouw ruimte. Ben je na het uitproberen overtuigd? Dan bedenk dat als je er een wilt aanschaffen dat de portacool op de energielijst staat. Dit betekent dat er voor verschillende modellen subsidiemogelijkheden zijn.

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten

Hoe ga je starten met SEA?

|
Algemeen, Diensten

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

Waarom een imago onderzoek?

|
Diensten
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!