Een veelvoorkomende probleem bij webshops

16/06/2021
|
168
logistiek webshop uitbesteding

Het is nog niet zo lang geleden dat je bent begonnen met je droom te verwezenlijken. Het opzetten van een webshop die met scherpe prijzen de concurrentie probeert te verslaan en aan het roer te staan van een steeds groter wordend webshop. Veel mensen hebben de ambitie om met deze ideeën aan de slag te gaan, doordat er van binnen een klein ondernemershart borrelt. Een webshop opzetten klinkt simpel maar in de werkelijkheid komen er toch wel veel meer dingen bij kijken dan menig persoon denkt. Veel denken dat wanneer jij een site af hebt dat je eigenlijk voor de helft al klaar bent met je webshop maar de realiteit laat ons iets anders zien. Een van de grootste uitdagingen is de logistiek van een webshop, waarbij vaak ook de logistiek van de webshop wordt uitbesteden.

Opzetten van logistiek webshop uitbesteden

Om daadwerkelijk een goed draaiende webshop te hebben heb je als ondernemer natuurlijk ook veel voorraad nodig, je wilt tenminste wat kunnen verkopen. Buiten de investering die dit nodig heeft is het logistieke plaatje misschien over het algemeen nog lastiger te regelen. Waar sla je als webshop alles op en wie zorgt ervoor dat alles ook verzonden wordt naar de juiste klanten? De logistiek van webshop uitbesteden is vaak een oplossing die veel van deze vragen verhelpt, maar ook dit komt met een kostenplaatje.

Gerelateerd nieuws  Kronen en bruggen voor je gebit

Kosten van logistiek webshop uitbesteden

De daadwerkelijke kosten van het uitbesteden van de logistiek is natuurlijk niet te zeggen, doordat dit van veel factoren afhangt zoals de grote van de webshop, hoeveelheid voorraad en de waarde van de producten. Wel wordt er over het algemeen gesproken dat tussen 20-30% van de winst van een webshop opgaat aan de logistiek webshop uitbesteding op het moment dat een bedrijf hiervoor kiest. Dit is dus een keuze met grote impact op het gebied van kosten, maar ook wel een verbetering bij de tijdsbesparing en vrijheid.

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten

Bedrijfsidentiteit: de basis voor succes

|
Diensten

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten

Hoe ga je starten met SEA?

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!