Als er een land is waar veel aandacht aan huidverzorging wordt besteed dan is dat Korea wel. Bijna iedereen daar heeft perfecte huid en natuurlijk wil iedereen weten wat hun geheimen zijn. Behalve dat de producten die ze gebruiken van goede kwaliteit zijn is consistentie ook erg belangrijk. Wil jij weten hoe je net zoals de Koreanen super goede huid kunt hebben? Lees dan vooral verder.

Gebruik zonnecrème

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voor je huid is regelmatig zonnecrème gebruiken. Als je dit niet doet namelijk zal je huid veel sneller verouderen. De zon geeft namelijk erg schadelijke uv straling af die je huid enorm aantast. Dus als jij er voor wilt zorgen dat je over tien jaar er nog steeds zo jong als nu uit ziet gebruikt dan zonnecrème.

Was je gezicht

Een andere belangrijke stap in iedere goede huid verzorging routine is het wassen van je gezicht. Probeer dit een keer in de ochtend te doen en een keer in de avond voordat je naar bed gaat. Door alle oliën die overdag en nachts zich hebben verzameld op je gezicht te verwijderen zorg je dat je huid zo gezond mogelijk blijft en je er stralend uit ziet.

Gebruik een cleanser en toner van pyungkang yul

Tijdens het wassen van je gezicht is een cleanser vitaal. Deze maakt het namelijk veel makkelijker om alle schadelijke oliën en stoffen uit je gezicht te verwijderen. Ook haalt het de poriën leeg. Als je eenmaal je gezicht goed gewassen hebt kun je pyungkang yul essence toner gebruiken. Wij hebben veel verschillende toners getest maar de pyungkang yul essence toner blijkt het beste te zijn van allen. De toner zorgt er voor dat je huid gehydrateerd wordt en een hele hoop voedingsstoffen binnenkrijgt. pyungkang yul essence toner is erg populair in Korea en zorgt dat de huid vochtig en zacht blijft.