Drie opmerkelijke treinen in Europa!

09/09/2021
|
158
Bezienswaardigheden Europa Stoomtrein

Ben jij gek op bijzondere treinen? Dan heb je hier een ontzettend leuk lijstje voor jouw to-do list! Maak kennis met deze unieke exemplaren, die vol passie het spoor volgen. Waar kun je deze drie schoonheden vinden? Ga naar Zwitserland, Italië en Frankrijk voor prachtige en onvergetelijke treinreizen. 

De bijzonder bekende Bernina Express 

Natuurlijk mag deze trein niet ontbreken aan de lijst. De Bernina Express spoort je aan om in te stappen. Deze trein biedt jou dé treinreis van Zwitserland. Hier ga je van de oude stad Chur, via het Landwasserviaduct naar Tirano in Italië. Inderdaad, die wereldberoemde viaduct Landwasserviaduct.  

Een adembenemende reis, die je als je een echte treinliefhebber bent, wel een keer gedaan moet hebben. Wil je belangrijke Bezienswaardigheden Europa zien? Tja dan is dit wel een echte topper! 

Eigenlijk zou je deze rit van vier uur zelfs twee keer moeten doen, één keer in de zomer en één keer in de winter. Wil je lekker uitgerust beginnen met jouw trip? Lees dan deze tips om jouw vakantie lekker ontspannen in te gaan. 

Ontzettend verrassend hoe het landschap in het jaargetijde zo kan veranderen. Als je dan toch in Italië bent, stap dan gerust in de trein die hieronder wordt beschreven.  

Gerelateerd nieuws  De grote hoeveelheid marketing tijdens het WK voetbal 2022

Bezienswaardigheden Europa - Cinque Terre in Italië! 

Genoeg bezienswaardigheden Europa biedt veel! Deze trein brengt jou naar vijf (Cinque) schilderachtige dorpjes: Rimoggiore, Corniglia, Monterosso al Mare, Vernazza en Manarola.  Met een reistijd van slechts 10 minuten, brengt deze trein jou van het ene dorpje na het andere. Het uitzicht in de trein is schitterend, hier kun jij heerlijk genieten van het uitzicht op de sfeervolle dorpjes aan de rotsachtige kust. 

Persoonlijke favoriet, Train des Gorges 

Prachtig wat een geluid er uit deze stoomtrein in Frankrijk komt. Het is alsof je terug bent in de tijd. Met sjieke fuchsia kleurige bankjes in de eerste klas, waan je jezelf een beetje terug in de tijd. Heerlijk hoe deze trein jou daarin meeneemt. 

Met een kort treinrit van ongeveer anderhalf uur door de Ardeche, zie je zo een prachtige omgeving met ravijnen, rotsen, bergen en een heel leuk tunneltje. Het meest charismatische is misschien toch nog wel het prachtige fluitje van deze geweldige stoomtrein. Enorm bijzonder hoe je op het station kunt meemaken hoe deze trein zich keert. Er is namelijk maar één spoor. Hoe dat gaat? Ga het vooral ervaren zou ik zeggen! 

Zoeken naar bezienswaardigheden Europa is leuk. Zeker met deze mooie treinen! Heb je alweer wat op jouw to-do list gezet?  

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!