E-sigaret en coils

20/12/2020
|
152
Q16 coils

Een e-sigaret is een elektronische sigaret, deze kan diverse vloeistoffen verdampen. De vloeistoffen bestaan uit een mengsel van smaakstoffen en andere soorten stoffen. De vloeistof genaamd e-liquid wordt verhit door de e-sigaret, hierdoor ontstaat er damp die een gebruiker vervolgens kan inhaleren. Een e-sigaret bevat geen tabak, maar je kunt ervoor kiezen om een E-liquid te kopen met nicotine.

Coils

Een coil is onderdeel de clearomizer, die beide ingebouwd zijn in de e-sigaret. In de clearomizer wordt de stroom van de batterij omgezet in warmte, dit zorgt vervolgens voor de verdamping van de e-liquid. De coil bestaat uit een metaaldraad met daartussenin een stof, meestal katoen. De coil creëert een groot deel van de smaakbeleving en geeft de eventuele nicotine verzadiging. Doordat de coil opbrandt dient deze regelmatig te worden vervangen. Wanneer deze vervangen moet worden hangt af van het rookgedrag van de gebruiker. Doordat iedere clearomizer een eigen type brander nodig heeft om te functioneren, moet je je van tevoren goed informeren over de typebrander bij een e-sigaret. Coils zijn te verkrijgen in 3 soorten: standaard coils, Sub Ohm coils en temperatuur coils.

Gerelateerd nieuws  Rolluiken helpen je op zoveel manieren

Q16 coils

De Q16 coils zijn te gebruiken voor verschillende e-sigaret modellen. de meeste voorkomende modellen die hierbij gebruikt worden is de Justfog Q16, Q16c of een P16A. Coils gaan ongeveer tussen de 1 a 2 weken mee, voordat deze vervangen moeten worden (dit ligt tevens ook aan het rookgedrag van de gebruiker). De coils voor in de Q16 heten organic cotton coils, deze zijn gemaakt van katoen, ongebleekt en geheel organisch. Hierdoor is de smaakbeleving van de e-liquid nog beter aanwezig. De Q16 coils zijn niet alleen geschikt voor de Q16 e-sigaret, maar ook voor andere modellen zoals: P16A, Q16C, C14 en Q Easy 3.

Weerstand

 De Q16 coils, zijn beschikbaar in diverse weerstanden. De weerstand van een coil bepaald hoe makkelijk de stroom kan geleiden, hoe lager de weerstand hoe meer damp uiteindelijk vrijkomt. De weerstand van een coil wordt altijd uitgedrukt in ohm, hoe lager deze waarde, hoe meer damp er vrijkomt. Een hogere weerstand lijkt het meeste op het roken van een normale sigaret, dit wordt ook wel mouth-to-lung genoemd. Alles onder 1 ohm wordt sun-ohm genoemd. 

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!