E-sigaret en coils

20/12/2020
|
72
Q16 coils

Een e-sigaret is een elektronische sigaret, deze kan diverse vloeistoffen verdampen. De vloeistoffen bestaan uit een mengsel van smaakstoffen en andere soorten stoffen. De vloeistof genaamd e-liquid wordt verhit door de e-sigaret, hierdoor ontstaat er damp die een gebruiker vervolgens kan inhaleren. Een e-sigaret bevat geen tabak, maar je kunt ervoor kiezen om een E-liquid te kopen met nicotine.

Coils

Een coil is onderdeel de clearomizer, die beide ingebouwd zijn in de e-sigaret. In de clearomizer wordt de stroom van de batterij omgezet in warmte, dit zorgt vervolgens voor de verdamping van de e-liquid. De coil bestaat uit een metaaldraad met daartussenin een stof, meestal katoen. De coil creëert een groot deel van de smaakbeleving en geeft de eventuele nicotine verzadiging. Doordat de coil opbrandt dient deze regelmatig te worden vervangen. Wanneer deze vervangen moet worden hangt af van het rookgedrag van de gebruiker. Doordat iedere clearomizer een eigen type brander nodig heeft om te functioneren, moet je je van tevoren goed informeren over de typebrander bij een e-sigaret. Coils zijn te verkrijgen in 3 soorten: standaard coils, Sub Ohm coils en temperatuur coils.

Gerelateerd nieuws  Zwart sanitair schoon houden met een waterontharder

Q16 coils

De Q16 coils zijn te gebruiken voor verschillende e-sigaret modellen. de meeste voorkomende modellen die hierbij gebruikt worden is de Justfog Q16, Q16c of een P16A. Coils gaan ongeveer tussen de 1 a 2 weken mee, voordat deze vervangen moeten worden (dit ligt tevens ook aan het rookgedrag van de gebruiker). De coils voor in de Q16 heten organic cotton coils, deze zijn gemaakt van katoen, ongebleekt en geheel organisch. Hierdoor is de smaakbeleving van de e-liquid nog beter aanwezig. De Q16 coils zijn niet alleen geschikt voor de Q16 e-sigaret, maar ook voor andere modellen zoals: P16A, Q16C, C14 en Q Easy 3.

Weerstand

 De Q16 coils, zijn beschikbaar in diverse weerstanden. De weerstand van een coil bepaald hoe makkelijk de stroom kan geleiden, hoe lager de weerstand hoe meer damp uiteindelijk vrijkomt. De weerstand van een coil wordt altijd uitgedrukt in ohm, hoe lager deze waarde, hoe meer damp er vrijkomt. Een hogere weerstand lijkt het meeste op het roken van een normale sigaret, dit wordt ook wel mouth-to-lung genoemd. Alles onder 1 ohm wordt sun-ohm genoemd. 

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging

De opkomst van elektrische fietsen met dikke banden

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!