Een relaxtere ouder zijn voor je kind

03/06/2021
|
428
bankhoes kopen

Op tv zie je het vaak voorbij komen in reclames, gezellige gezinnen die de grootste pret samen hebben. Dat kan best vervelend zijn als jij thuis alleen maar ruzies moet oplossen en de strenge ouder moet spelen. Zo had je het ouderschap natuurlijk niet verwacht, maar daar kun je vandaag nog verandering in brengen. Jij wilt ook die gezellige ouder zijn bij wie alles mag en kan. Met deze tips wordt het bij ook jou thuis een stuk aangenamer.

Lekker vroeg naar bed

We beginnen misschien wel met je grootste liefde als ouder zijnde, slapen. Elke ochtend sta je weer op met het goede voornemen dezelfde dag nog vroeg naar bed te gaan. Toch komen er altijd nog dingen tussendoor waardoor je tot laat in de avond bezig bent. Door meerdere dagen op rij te weinig te slapen kun je onbewust een stuk sneller geprikkeld zijn dan wanneer je een goede nachtrust zou hebben gehad. Ga daarom eens wat vaker vroeg naar bed, of plan zelfs één of meerdere dagen per week in dat je om dezelfde tijd als je kinderen het bed in duikt. Je kunt ook even er tussenuit, een yoga weekend doet al veel goed. Zo ben je weer helemaal opgeladen!

Gerelateerd nieuws  Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

Een bankhoes kopen

Is het zo makkelijk? Ja, het is zo makkelijk. Je bent wekelijks en misschien wel dagelijks zoveel energie kwijt aan het kleinigheidjes zoals kruimels en vlekken op de bank. Die energie zou je ook kunnen gebruiken voor leuke dingen. Een bankhoes kopen lost dat probleem al op, die vlek heb je er zo uitgewassen. Een bankhoes kopen is daarnaast ook helemaal niet duur. Je kunt samen met je kinderen een leuk printje uitzoeken, zo betrek je ze meteen ergens bij. Hoe leuk voor ze dat ze op school mogen zeggen dat ze de nieuwe “bank” hebben mogen uitkiezen?!

Doe eens gek!

Als ouder  is het belangrijk dat je een rolmodel bent voor je kinderen, maar ook rolmodellen moeten soms even lekker gek doen. Maak grapjes, zing, spring in het rond of kom met de gekste ideeën zoals picknicken in de tuin! Dat zijn de kleine dingen die je kinderen nooit zullen vergeten!

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

|
Wonen

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

|
Wonen

Problemen met de buren over de erfgrens?

|
Wonen
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!