Een sterkere band door teambuilding

20/04/2021
|
52
Retraite Limburg

Als je begint te merken dat een groepsverband steeds slechter wordt is het een slimme zet om teambuilding activiteiten te ondernemen. Teamuitjes zijn een perfecte manier om de band tussen mensen in een groep te versterken of juist versoepelen. Daarnaast neemt het ook nog eens stress weg en krijgt iedereen de kans om elkaar beter te leren kennen. Het start bij opzoek gaan naar een passend teamuitje, met Google kom je al heel ver. Om je al een stukje de goede richting in te duwen hebben we de leukste ideeën al voor je op een rijtje gezet.

Een speurtocht

Misschien heel afgezaagd of ouderwets, maar een speurtocht is nog altijd heel geliefd bij jong en oud. Door het team in groepjes te verdelen en tegen elkaar te laten strijden heeft de dag een hele leuke invulling. Het levert ook nog eens de leukste en grappigste foto’s op. Buiten het speuren kun je er ook nog veel leuke uitdagingen aan toevoegen. Je kunt alle kanten op, laat je creativiteit de vrije loop.

Quiz avond

Wie zegt dat een quiz alleen maar leuk is in een bruin café? Je kunt ook prima thuis of op het bedrijf een quizavond organiseren. Als mensen de koppen bij elkaar moeten steken om tot de beste antwoorden te komen zal het gevoel van groepsverband ook toenemen. Maak verschillende teams en laat ze de meest gekste teamnamen bedenken. Ook moet van tevoren de prijs groot in beeld worden gebracht. Ben je zelf niet zo goed in het houden van een quiz dan kun je daar makkelijk een bedrijf voor inhuren dat hierin gespecialiseerd is.

Gerelateerd nieuws  Dagje uit in Alphen aan den Rijn

Karten

Een beetje competitie is goed voor elk team. Door de adrenaline boost leer je elkaar op een totaal andere manier kennen. Je kunt teams vormen of ieder voor zich laten racen. Let er wel even op dat tijdens de speluitleg iedereen zijn koppie erbij houdt.

Retraite Limburg

Werk je bij een bedrijf waar constant onder druk wordt gewerkt met harde deadlines, dan is het misschien wel een leuk idee om samen even helemaal tot rust te komen. Een retraite Limburg is dan een rustgevende alternatief voor een gezellig teamuitje. Denk aan workshops als Tai-Chi of samen schapen drijven. Retraite Limburg ligt midden in Limburg, de reis erheen is al een hele teambuilding!

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Dingen om te doen in gemeente Heerlen

|
Ontspanning

Een feest in de tuin organiseren

|
Ontspanning, Algemeen

De voordelen van zwemmen als sport

|
Ontspanning

De populairste sporten ter wereld

|
Gezondheid, Hobby
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!