Faalangst bij rijschool in Susteren

19/02/2021
|
177
rijschool susteren

Wil je je rijbewijs halen maar heb je last van faalangst? Het is bij het CBR mogelijk om een faalangst rijexamen te volgen. Dit is de perfecte keuze als je bang bent dat de zenuwen jou tijdens het rijden de baas worden. Waarom zou je kiezen voor een faalangstexamen, wat zijn de voordelen en hoe kan je een aanvragen? Bij de rijschool in Susteren lees je al veel op hun site over het faalangstexamen.

Waarom kies je voor een faalangstexamen?

Het halen van je rijbewijs is een spannend moment, dat vind iedereen wel. Maar sommige mensen kunnen zich er een stuk drukker over maken dan anderen. Het kan voorkomen dat je heel erg opziet tegen het examen, waardoor je volledig blokkeert en een black-out kan krijgen. Als je weet dat je deze klachten kan krijgen omdat je je te druk maakt, dan is het goed om te kiezen voor een faalangstexamen. Dit examen is volledig ingericht om extra rust te bieden, zodat jij onder betere omstandigheden het rijexamen aflegt. Dit is super fijn, want het zou zonde zijn dat je je rijbewijs niet zou halen alleen omdat je zenuwachtig bent.

Gerelateerd nieuws  Durf te dromen.

Hoe werkt een faalangstexamen bij rijschool Susteren?

Het examen lijkt op een gebruikelijk examen, maar zorgt ervoor dat jij je meer op je gemak voelt en eventueel een pauze kan nemen als je te zenuwachtig wordt. Deze time-out zorgt ervoor dat je weer rustig verder kan rijden en veilig de weg kan vervolgen. Ook wordt je begeleidt door een examinator die speciaal opgeleid is en je mag kiezen of je instructeur meerijdt of niet.

Voor wie is het faalangstexamen?

Het faalangstexamen is bedoeld voor iedereen die last heeft van faalangst voor examens. Een instructeur bij rijschool Susteren kijkt natuurlijk tijdens de rijlessen met je mee hoe je het doet en hij/zij zal beoordelen of het beter is om een faalangstexamen aan te vragen. Een rijschool doet er tenslotte alles aan om jou met een veilig gevoel de weg op te laten gaan. Na het behalen van je theorie, kan je rijschool een faalangst rijexamen aanvragen.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Hoe haal je je rijexamen in één keer?

|
Rijlessen

Durf te dromen.

|
Diensten, Rijlessen

Hoe kies ik een goede rijschool?

|
Rijlessen

Verhuizen? Wat, met je rijbewijs?

|
Rijlessen, Verhuizen
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!