Iets waar we allemaal wel eens aan denken is hoe veilig is mijn huis. In Nederland zijn er dagelijks inbraken en uiteraard wil je dit niet meemaken. Bij een inbraak raak je de waardevolle spullen kwijt waar je zo hard voor gewerkt hebt. Dit is al erg genoeg en dan krijg je meestal maar de minimale vergoeding ervoor terug. Gelukkig is dit maar materiƫle schade en is dit te vervangen. De emotionele schade die je krijgt is vaak een stuk groter. Niet alleen dat je spullen kwijtraakt met waardevolle herinneringen die niet te vervangen zijn. Maar vooral de constante angst die je achteraf kunt hebben. Hierdoor kun je een gevoel krijgen dat je niet meer veilig bent in jouw eigen huis.

Een goede voorzorg

Wanneer je verhuist naar een nieuw huis of bedrijfspand, dan kan het verstandig zijn om de sloten te laten vervangen. Zeker als het een oud pand is waar de sloten al flink verouderd zijn. Daarnaast weet je niet wie nog een sleutel heeft. Dit kunnen personen zijn die er ooit gewoond of gewerkt hebben. Slotenmaker Roermond staat voor je klaar wanneer je de veiligheid wilt updaten. Bij een eerste bezoek zullen zij een risicoanalyse maken en aan de hand daarvan verder werken. Hierbij onderzoeken zij de zwaktes van het pand en geven aan de hand daarvan hun passende oplossingen gericht op de situatie die ze hebben waargenomen.

Slotenmaker Roermond werkt met het politiekeurmerk

Er zijn vele soorten sloten in omloop. Zo kun je bij de bouwmarkt een slot halen en er zelf inzetten. Slotenmaker Roermond werkt met sloten die voldoen aan het politiekeurmerk. Door sloten te gebruiken van dit keurmerk weet je zeker dat ze getest zijn voor jouw veiligheid. Wanneer je de sloten vervangt voor jouw huis of bedrijfspand, dan weet je zeker dat niemand van de oude eigenaren nog binnen kan komen. Jij zal nu de enige zijn die de sleutel en reservesleutels in bezit heeft. Deze sleutels krijg je nadat slotenmaker Roermond klaar is met de montage. Dit zorgt voor de veiligheid van jouw huis of bedrijfspand zodat jij en jouw waardevolle spullen veilig zijn van buitenstaanders.

Slotenmaker Roermond