Hoe voorbereiden voor thuiswerk?

24/05/2022
|
221
werkplekinrichting

De afgelopen jaren is het thuiswerkplekken begonnen in bijna alle bedrijven wegens de pandemie. Niet iedereen heeft meteen een kantoor thuis waar ze rustig in stilte aan het werk kunnen of een tenminste een bureau waar ze op konden werken, dus de meeste dingen moesten nieuw aangekocht en ook ingericht worden. Bepaalde bedrijven zijn dan ook het thuiswerken blijven behouden en een aantal bedrijven laten de optie om thuis te werken staan. Benieuwd hoe jij jouw ideale thuiswerkplek kan creëren? Lees dan in ieder geval verder!

De ruimte

Alles begint bij de ruimte, heb je thuis een vrije ruimte of een kamer die leeg staat die je makkelijk kan inpalmen? Perfect! Om te beginnen met je werkplekinrichting kun je eerst een leuke kleur verf uitkiezen, best lichte kleuren om het een sfeer te geven, werken in een donkere ruimte is niet zo gezellig en motiverend.

Meubels

Het belangrijkste in je werkplekinrichting zijn natuurlijk de meubels. Zorg dat je kiest voor een ergonomische bureautafel en bureaustoel, zo kun je zonder last doorwerken. Kies aan de hand van de grootte van de ruimte waarin je gaat werken je bureautafel, zorg wel dat je ook genoeg ruimte hebt en niet te nipt voor al je spullen. Naast je tafel en stoel kun je het best ook een kast of een rek plaatsen, dit zorgt er ook voor dat je ruimte niet zo leeg staat en je kan er ook nog dingen in opbergen.

Gerelateerd nieuws  Wat houdt een slotenmaker in?

Planten

Planten zijn belangrijk, planten zorgen voor een sfeer en voor zuurstof. Met planten in je werkplekinrichting zit je nooit mis, planten kun je altijd en overal plaatsen. Kies wel planten die niet te druk zijn waardoor je je na een tijd zal storen, zorg ook voor een plant waarvoor je zou kunnen zorgen. Kies geen plant voor je werkplekinrichting die veel aandacht nodig heeft, dit is niet ideaal voor in een werkplek.

Radio

Om het gezellig en niet zo saai te houden kun je een kleine radio aankopen. Je kan de radio stilletjes opzetten waardoor het als leuk achtergrondmuziek kan dienen en waar je ook eventueel het nieuws mee zou kunnen krijgen.

Vind je het lastig om werk en privé goed te scheiden? Lees dan in deze blog meer over het nemen van meer vrije tijd!

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!