Houd rekening met de kosten voor huishoudelijke apparatuur

16/09/2021
|
189
mediamarkt klantendienst

Net een nieuw huis gekocht of ingetrokken in een huurwoning? Proficiat! Het kan best een opluchting zijn om na een lange zoektocht, die veel geld kost, eindelijk iets te hebben gevonden dat bij je past. Helaas is je kostenplaatje nog niet helemaal ingevuld. Kijk, de kosten voor een woning betalen zijn één ding, maar heb je ook wel eens gedacht aan de huishoudelijke apparaten die je nodig hebt? Je kunt simpelweg niet zonder sommige apparaten en ze zitten niet (altijd) inbegrepen in de woningprijs. Wees je ervan bewust dat de prijs voor al deze benodigdheden best wel hoog kan uitvallen. Iets om bij voorhand rekening mee te houden!

Wat is noodzakelijk en wat niet?

Je kunt er gewoon niet om heen, bepaalde apparaten heb je echt nodig. Hierbij moet je denken aan basis keukenapparatuur als een vaatwasser, koelkast en (combi)oven. En daar zullen de meeste van ons nog niet eens genoeg aan hebben. Zo kun je het lijstje ook nog afmaken met bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, vriezer of tosti-ijzer. Dan op naar de was, ook een duur geintje. Zo ben je voor een goede wasmachine en droger toch al gauw 500 euro per stuk kwijt. Tenminste, als je kijkt naar kwaliteit. Je wilt er het liefst eentje die 10 jaar of meer gebruikt kan worden. Verder is een stofzuiger ook geen overbodige luxe. Of wat dacht je van een televisie? Al met al is het niet goedkoop je huis te voorzien van wat ‘simpele’ apparaten, iets wat veel mensen toch vergeten.

Gerelateerd nieuws  Meerwaarde van een massage pistool

mediamarkt klantendienst

Alles onder een dakje

Voor iedereen die zich herkent in deze situatie is het makkelijk om deze producten op één plek te kopen. Vaak is er dan ook nog iets van een korting mogelijk. Bovendien krijg je bij zaken als Mediamarkt nuttige informatie over het product en het gebruik ervan. Benieuwd of een Mediamarkt bij jou in de buurt je kan helpen met je vragen, twijfel dan niet om de Mediamarkt klantendienst te bellen. De Mediamarkt klantendienst is geopend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00. Handig is dat ze ook een bezorgservice hebben die je ook nog eens helpt met de installatie van alles.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!