Kleding aanpassen op jouw figuur voor meer zelfvertrouwen

14/05/2021
|
188
T-shirts ronde hals

High-waist of juist low-waist broek kopen?

Er is ontzettend veel keuze in broeken, waardoor soms je door de bomen het bos niet meer ziet.  Het is belangrijk dat je een broek kiest die goed bij je past aangezien broeken zeker niet altijd goedkoop zijn. Uiteraard is het belangrijk dat een broek comfortabel zit. Het is daarbij belangrijk dat de broek goed past in de taille. Als je een zandloperfiguur hebt dan kan een jeans met een hogere taille vaak het fijnst zitten. Ook met een appelfiguur zit vaak een broek met een hoge taille het mooist en meest comfortabel. Als je wat kleiner bent dan kan een broek met een hoge taille ervoor zorgen dat je benen langer uitzien. Ben je juist wat langer dan kan een broek met een normale taille of een lage taille je figuur extra mooi uit laten komen.

T-shirts met V-hals of T-shirts ronde hals?

De afweging tussen een V-hals of een ronde hals moet vaak gemaakt worden bij het kiezen van shirt. Een V-hals is vaak een veilige optie en zorgt er voor dat je gezicht minder rond lijkt en bovenlichaam juist wat langer lijkt. T-shirts ronde hals geven een klassieke maar toch sportieve uitstraling. Een ronde hals zorgt er voor dat je wat meer vorm krijgt op plekken waar dit misschien ontbreekt. Heb je een lang gezicht dan kan een ronde hals er juist voor zorgen dat deze wat ronder gaat lijken. Een ronde hals kan er ook voor zorgen dat je schouders juist wat breder gaat lijken.

Gerelateerd nieuws  De voordelen van zwemmen als sport

Strakke kleding of juist losse kleding?

Als je nog wat onzeker bent over je eigen figuur ben je misschien sneller geneigd om losse kleding te dragen. Dit kan er echter soms juist voor zorgen dat je figuur alleen maar breder lijkt. Door je kleding aan te passen op jouw figuur en je zeker te voelen over je eigen lichaam ga je met een stuk meer zelfvertrouwen de deur uit. Strakke kleding hoeft dus zeker niet alleen weggelegd te zijn voor de smallere figuren. Door het dragen voor broek met een hoge taille kunnen bijvoorbeeld je benen een stuk langer lijken en je taille juist smaller.

T-shirts ronde hals

Meer blogs lezen? Lees dan ook nagels voor op het werk?

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

|
Gezondheid

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

|
Gezondheid

Hoe celebrities op de rode loper altijd een vlekkeloze uitstraling bereiken.

|
Gezondheid
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!