High-waist of juist low-waist broek kopen?

Er is ontzettend veel keuze in broeken, waardoor soms je door de bomen het bos niet meer ziet.  Het is belangrijk dat je een broek kiest die goed bij je past aangezien broeken zeker niet altijd goedkoop zijn. Uiteraard is het belangrijk dat een broek comfortabel zit. Het is daarbij belangrijk dat de broek goed past in de taille. Als je een zandloperfiguur hebt dan kan een jeans met een hogere taille vaak het fijnst zitten. Ook met een appelfiguur zit vaak een broek met een hoge taille het mooist en meest comfortabel. Als je wat kleiner bent dan kan een broek met een hoge taille ervoor zorgen dat je benen langer uitzien. Ben je juist wat langer dan kan een broek met een normale taille of een lage taille je figuur extra mooi uit laten komen.

T-shirts met V-hals of T-shirts ronde hals?

De afweging tussen een V-hals of een ronde hals moet vaak gemaakt worden bij het kiezen van shirt. Een V-hals is vaak een veilige optie en zorgt er voor dat je gezicht minder rond lijkt en bovenlichaam juist wat langer lijkt. T-shirts ronde hals geven een klassieke maar toch sportieve uitstraling. Een ronde hals zorgt er voor dat je wat meer vorm krijgt op plekken waar dit misschien ontbreekt. Heb je een lang gezicht dan kan een ronde hals er juist voor zorgen dat deze wat ronder gaat lijken. Een ronde hals kan er ook voor zorgen dat je schouders juist wat breder gaat lijken.

Strakke kleding of juist losse kleding?

Als je nog wat onzeker bent over je eigen figuur ben je misschien sneller geneigd om losse kleding te dragen. Dit kan er echter soms juist voor zorgen dat je figuur alleen maar breder lijkt. Door je kleding aan te passen op jouw figuur en je zeker te voelen over je eigen lichaam ga je met een stuk meer zelfvertrouwen de deur uit. Strakke kleding hoeft dus zeker niet alleen weggelegd te zijn voor de smallere figuren. Door het dragen voor broek met een hoge taille kunnen bijvoorbeeld je benen een stuk langer lijken en je taille juist smaller.

T-shirts ronde hals