Lichaamshaar laseren

06/09/2022
|
111

Het laten laseren van jouw eigen lichaam, wordt steeds populairder. Dit kan gebeuren op elke plek van het lichaam, waar er haar aanwezig is. Waarom doen mensen dit en wat kost het laseren?

 

Waarom laseren

Het lichaam laten laseren wordt door steeds meer mensen gedaan in Nederland. Mensen kiezen voor het laten laseren, als gevolg van een aantal oorzaken. Zo is de een onzeker over zijn of haar eigen lichaam en vind de ander het te veel werk of zich altijd te moeten scheren. Er zijn ook mensen die lichaamshaar helemaal niet mooi vinden. Ook kan het zijn dat lichaamshaar te snel groeit bij mensen. In plaats van elke week het oppervlak te moeten scheren, bestaat er de oplossing om de haren weg laten laseren.

 

Werking

Het laten laseren van het lichaam, beschrijft eigenlijk al hoe het gaat. Door middel van een laser, worden de haartjes en haarzakjes vernietigd. Hierdoor bestaat er geen mogelijkheid dat er haar kan teruggroeien. Zo krijgt men een permanente onthaarde huid, wat voor vele een prettig en zelfverzekerd gevoel geeft.

 

Eisen

De belangrijkste eis voor het weghalen van de haartjes en de haarzakjes, is dat het haar donker moet zijn. Bij blond, grijs, wit of rood haar zal het niet lukken om haren weg te laten laseren. Dit komt, doordat er in dit haar te veel pigment ontbreekt.

Gerelateerd nieuws  Cadeaus voor baby’s

Vooraf aan de behandeling

Voordat er begonnen wordt met bijvoorbeeld de benen laseren, heb je eerst in intakegesprek. In dit gesprek worden de belangrijkste dingen besproken en wordt het duidelijk op welke manier behandeld zal worden. Als dit intakegesprek is geweest, is de voorbereiding noodzakelijk. Het is belangrijk dat je de dag voor de behandeling het oppervlak kaal scheert. Korte haartjes zorgen namelijk ervoor dat de energie die vrijkomt uit de laser optimaal benut wordt. Het is belangrijk om na het scheren de huid met rust te laten.

 

Het proces

Tijdens de behandeling worden de laserstralen de als het ware de huid ingeschoten. De laser kan wel eens prikkend, als soms pijnlijk aanvoelen. De behandeling duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten. Dat hangt natuurlijk af van de grootte van de oppervlakte. De eerste resultaten zijn ongeveer na de eerste 2 tot 3 weken zichtbaar.

 

De nazorg

De huid kan na de behandeling nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan belangrijk om de huid goed te koelen.

Meer weten of geïnteresseerd in een dergelijke behandeling? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina over benen laseren.

 

 

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

Hoe effectief sportroutine oppakken?

|
Algemeen, Gezondheid

Goede manieren om cardio te verbeteren

|
Algemeen, Gezondheid

Waarom je minder suiker zou moeten eten

|
Gezondheid

De populairste sporten ter wereld

|
Gezondheid, Hobby
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!