Meerwaarde van een massage pistool

25/05/2021
|
206
massage pistool

Het concept van een massage pistool is nog vrij nieuw. Het is daarom dan ook vrij logisch dat nog maar heel weinig mensen de voordelen van zo’n pistool kunnen inschatten. Met name ook omdat er meer en meer massageproducten op de markt komen, kan het wel eens lastig zijn om door de bomen het bos te zien. En waarom dan juist een massage pistool in het bijzonder? Wat zijn nu de voordelen daarvan?

Verminder of elimineer pijn

Massage pistolen werken in op de spieren. Ze zorgen ervoor dat spieren losser worden en kunnen knopen verlichten of zelfs helemaal weghalen.

De werking van het apparaat is in principe telkens een beetje tegen de pijnlijke plek aan stoten. Dit is om te voorkomen dat er te veel druk op een pijnlijke plek ontstaat en zorgt tegelijkertijd voor een betere bloeddoorstroming rondom de pijnpunten. Het pistool zet door stimulatie dus heel wat in beweging. Spieren die lekker los en ontspannen zijn zorgen vaak voor minder pijn, wat natuurlijk heel erg fijn is.

Herstel na training

Veel sporters die deelnemen aan zware of intensieve sportsessies gebruiken steeds vaker een massage pistool. Zo’n pistool kan tot wel 4000 stoten per minuut produceren, daar kan geen masseur tegenop!

Gerelateerd nieuws  Een animatiefilmpje laten maken om jouw bedrijf te laten zien

Dit kan helpen om vastzittende spieren na een training te voorkomen en ervoor te zorgen dat er minder verzuring optreedt. Een bijzonder goede warming-up en cooling down dus eigenlijk. En laat die twee elementen er nu enorm bekend om staan dat ze een grote bijdrage leveren aan het voorkomen van blessures.

Eigenlijk heb je dus geen masseur meer nodig. Je zou natuurlijk kunnen overwegen om naast het massage pistool ook gebruik te maken van een masseur, maar de meeste mensen geven eigenlijk te kennen hier geen behoefte meer aan te hebben. Uiteindelijk voel je zelf het beste waar je pijn hebt en de mate van pijn die je hebt zodat je het pistool op exact de juiste plek met precies de goede intensiteit kunt gebruiken. En laten we eerlijk zijn, dan kan eenieder behoorlijk wat geld schelen. En ook dat is behoorlijk fijn.

massage pistool

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

|
Blogging

Inspiratie voor je kerstpakket

|
Blogging

5 Tips om je eigen stijl te vinden

|
Blogging

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!