Niet alles moet hoeft via WhatsApp besproken te worden

geblokkeerd op WhatsApp

Iedereen maakt tegenwoordig dankbaar gebruik van de berichtenservice WhatsApp. En waarom ook niet? De app is snel, snel en bovendien gratis te downloaden op je smartphone. WhatsApp is een onderdeel geworden van het dagelijks leven, je kunt eigenlijk niet meer zonder. Het maakt niet uit waarvoor je het gebruikt. De een gebruikt de applicatie puur zakelijk, om met collega’s te communiceren, terwijl de ander in contact blijft met een vader of moeder die ver weg woont. Het grootste deel gebruikt WhatsApp achter gewoon om de kletsen met vriend of vriendin. Vaak vertel je elkaar alles, maar is dit wel verstandig? Sommige dingen zijn gewoon beter om face-to-face te vertellen. In deze blog bespreken we een paar dingen die je absoluut niet op WhatsApp moet vertellen aan je vriendin(en) of vriend(en).

Laat je frustraties en emoties thuis

Het kan wel eens voorkomen dat je geïrriteerd of zelfs kwaad aan het op en neer aan het berichten bent met je vriend of vriendin. Dit moet je echt proberen te vermijden! Het is namelijk zo dat dingen heel anders kunnen overkomen wanneer je ze typt als dat je ze in het echt zou vertellen. Bij het lezen van een bericht zie je namelijk geen gezichtsuitdrukking bij diegene. Berichten schieten dan als snel in het verkeerde keelgat of worden fout opgevangen. Doe je dit niet, dan wordt je waarschijnlijk geblokkeerd op Whatsapp door je vriend of vriendin.

Gerelateerd nieuws  Een beroep waar altijd werk is

Iets op het laatste moment afzeggen

Dit hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Voorkom dat je geblokkeerd op WhatsApp wordt door je hele vriendengroep omdat je ‘even snel’ laat weten dat je vanavond geen voetbal meer komt kijken. Als je dit doet, laat het dan ruim van tevoren weten aan je maten. Nog beter, vertellen het ze als je ze in het echt ziet. Een negatief bericht met de boodschap dat je niet meer komt kan heel vervelend overkomen. Zeker als je dit een uurtje voor de afspraak laat weten in een droog WhatsApp bericht.

 

 

 

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten

Bedrijfsidentiteit: de basis voor succes

|
Diensten

De elektrische auto

|
Algemeen, Computers & Elektronica

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!