Online marketing voor je tandartspraktijk

13/11/2021
|
174
google ads tandarts

Als je een eigen tandartspraktijk hebt en graag wilt groeien, is het belangrijk om je te verdiepen in online marketing. Door je online aanwezigheid te vergroten, ben je beter vindbaar voor potentiële cliënten. Mensen verwachten in ieder geval een website van een tandartspraktijk, waar ze kunnen zien hoe jouw praktijk zich onderscheidt van anderen. Veel mensen vinden een tandarts bezoeken niet leuk, of zijn zelfs angstig. Het kan daarom belangrijk zijn om een inkijk te geven in jou als tandarts en jouw praktijk. Dit schept een vertrouwensband bij potentiële cliënten, en geeft ze het gevoel dat ze een goed geïnformeerde keuze maken.

Website

Zorg ervoor dat je een eigen website hebt waarop je je tandartspraktijk kan laten zien. Veel mensen vinden het ook prettig om te kunnen zien wie er werken bij een tandartspraktijk. Dit geeft een persoonlijk en warm gevoel. Zorg er ook voor dat je website goed te vinden is via zoekmachines. Ben je bijvoorbeeld erg goed met kinderen? Zorg dan dat je te vinden bent met deze zoekterm. Als je je richt op angstige cliënten, plaats dan content op je website hoe jij omgaat met cliënten die angstig zijn. Op deze manier komen ze via zoekmachines op jouw website terecht. Met een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines verhoog je dus op een redelijk eenvoudige en goedkope manier het aantal bezoekers op je website.

Gerelateerd nieuws  De populairste sporten ter wereld

Google Ads

Als je nog een stapje verder wilt gaan, kan je gebruik maken van Google Ads voor tandartsen. Stel dat je je specialiseert als tandarts voor kinderen, dan wil je ook dat je gevonden wordt door de ouders van die kinderen. Met Google Ads voor tandartsen kan je een advertentie maken waarbij je zelf je doelgroep aanwijst. Als deze mensen dus via Google zoeken naar een tandarts voor kinderen, dan komt jouw advertentie bovenaan te staan. Zo is de kans een stuk groter dat zij naar jouw website zullen gaan. Je hebt hiermee direct resultaat, en kan precies zien hoeveel mensen op je advertentie hebben geklikt. Ook kan je zien via welke zoekterm ze bij je terecht zijn gekomen. Met Google Ads voor tandartsen heb je dus direct meetbaar resultaat.

 

google ads tandarts

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

|
Gezondheid

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

|
Gezondheid

Hoe celebrities op de rode loper altijd een vlekkeloze uitstraling bereiken.

|
Gezondheid

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!