Op zoek naar je droomhuis? Dit moet je weten

11/08/2021
|
67
hypotheekadvies huizen

Ben je net al vele andere mensen op zoek naar jouw droomhuis? Dan wensen we je veel succes, want in deze tijd is het erg lastig om een huis te kopen. Huizen gaan als zoete broodjes over de toonbank en staan maar korte tijd te koop. Door de lage rente op hypotheken lijkt een huis voor meer mensen bereikbaar. Helaas betekent dit ook dat mensen meer te besteden hebben, en met name starters en mensen met een laag inkomen hun droomhuis aan hun neus voorbij zien gaan. Doorstromers en ouderen hebben meestal een hoger eigen vermogen en kunnen dus flink overbieden op de vraagprijs. Daardoor blijven de huizenprijzen alsmaar stijgen en wordt het alsmaar moeilijker om een huis te kopen.

Vraag eerst hypotheekadvies in Huizen aan

Je bent dus wel op zoek naar een huis, maar waar moet je beginnen? We nemen in dit voorbeeld dat je een huis zoek in Huizen. Wel zo toepasselijk. Vraag eerst hypotheekadvies in Huizen aan bij een adviseur. Samen nemen jullie je situatie door en bekijken de mogelijkheden. Na het gesprek zal je de hoogte van je eventuele hypotheek weten en kan je op zoek gaan naar een huis. Het is aan te raden om te zoeken naar een huis dat lager is dan de hypotheek die je kunt aanvragen. Je creëert daarmee speling om te overbieden. Is overbieden niet nodig? Dan heb je na het kopen van het huis lagere maandkosten. Ook mooi toch?

Gerelateerd nieuws  De spoed slotenmaker

Volg verschillende makelaars op social media

Makelaars zitten tegenwoordig vrijwel altijd op social media. En daar zetten ze woningen op nog voor hij ze op websites als Funda zet. Daarmee probeert de makelaar volgers te trekken, je moet hem immers volgen om als eerste op de hoogte te zijn. Speel dit spelletje vooral mee als je op zoek bent naar een woning. Volg er zo veel mogelijk en probeer regelmatig te kijken. Dit is tegenwoordig de enige manier om als één van de eersten op de hoogte te zijn van nieuwe woningen op de markt. Normaal zouden we zeggen dat je minder op social media moet kijken, maar in het geval van de zoektocht naar je droomhuis: blijf vooral vaak kijken zodat je niets mist!

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

|
Wonen

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

|
Wonen

Hoe creëer je een eigen stijl in je interieur

|
Wonen

Hoe kies je de perfecte vloer uit?

|
Wonen
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!