Sushi eten in Amsterdam

11/12/2020
|
58
sushi amsterdam

Heb je altijd al eens lekker sushi willen eten, dan is het een goed idee om Amsterdam eens te bezoeken. Hier liggen veel goed beoordeelde sushi restaurants, met ieder zijn eigen specialiteit. Zo kun je kiezen wat je het lekkerste vindt. Ook kun je voor je reis online opzoeken welke sushi restaurants er in Amsterdam liggen. Typ op Google de zoekwoorden sushi Amsterdam in en je vindt alle restaurants met de locatie erbij op Google Maps.

Aangezien Amsterdam niet ver van de zee verwijdert is, is er altijd verse vis aanwezig in de hoofdstad. Sushi smaakt het lekkerst wanneer alle ingrediënten vers bereidt zijn.

Ook als je nog nooit sushi hebt gegeten, is dit zeker het proberen waard. Het is niet voor niks dat sushi zo populair onder Nederlanders is. Veel mensen gaan overstag na hun eerste keer sushi geproefd te hebben. Sushi bestaat meestal uit rauwe vis, die omwikkeld is in rijst en een stuk zeewier. Meestal wordt er wasabi bij geserveerd. Mocht je niet van vis houden, dan zijn er ook enkele opties met vlees verkrijgbaar.

Bezienswaardigheden en sushi in Amsterdam

Mocht je voor het eerst in Amsterdam zijn, dan is het leuk om de stad eens te verkennen. Het is de grootste stad van Nederland, dus bereid je goed voor op wat je wilt gaan bezoeken. Neem genoeg drinken en snacks mee voor onderweg. De stad is bekend om haar vele grachten. Het is dan ook mogelijk om een rondvaart te boeken. Zo zie je al het meeste van deze grote stad. Het hart van Amsterdam is toch wel De Dam. Aan dit plein bevinden zich het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument. Dit plein trekt jaarlijks veel toeristen van over de hele wereld. Vergeet niet om tussendoor goed te eten. Op het Leidseplein vind je een overvloed aan terrassen, cafés en restaurants. Probeer eens een van de typische Amsterdamse gerechten of bezoek eens een sushi restaurant in Amsterdam. Sushi is niet duur en kun je meestal onbeperkt eten tegen een standaardprijs.

Gerelateerd nieuws  Eten vanuit het seizoen in de Nederlandse keuken 

Mocht je meer van geschiedenis houden, dan zijn er ook genoeg plekken om te bezoeken. Het Anne Frank huis is te bezichtigen voor iedereen die dat wilt. Hier schreef Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog haar wereldberoemde dagboek, terwijl ze ondergedoken zat.

Voor historische kunst zit je goed bij het Rijksmuseum. Hier hangen ruim 1 miljoen kunstwerken, waaronder de bekende Nachtwacht van Rembrandt.

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Handige gadgets voor in de keuken

|
Eten en Drinken, Wonen

Eten vanuit het seizoen in de Nederlandse keuken 

|
Eten en Drinken

Wat zijn weight gainers?

|
Eten en Drinken, Gezondheid

Dit zijn de leukste restaurants waar je zeker een bezoekje aan moet brengen

|
Eten en Drinken
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!