Als u van plan bent om te gaan investeren in cryptocurrency heeft u vast al vaker crypto nieuws bijgehouden. Soms is het lastig om door alle crypto nieuws die dagelijks uitkomt de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij de top 4 cryptocurrency voor u geformuleerd hieronder.

 

De 5 beste cryptocurrency

  • Bitcoin

Dit is de meest bekende cryptomunt van de wereld. Bitcoin wordt geaccepteerd door veel instanties als betaling. Bitcoin heeft als doel om derde partijen weg te laten in verschillende betalingssystemen. Elke transactie is dan ook voor iedereen zichtbaar. De prijs van Bitcoin veranderd voortdurend. Dit heeft te maken met het feit dat Bitcoin steeds stijgt, maar ook vaker daalt. Experts verwachten positieve verwachtingen voor de Bitcoin koers.

  • Ethereum

Ethereum is de meest populaire crypto munt op Bitcoin na. Ethereum heeft snellere transfers dan Bitcoin. Daarnaast kan de blockchain techniek van Ethereum meerdere transacties aan. Ethereum kan ook gecentraliseerde apps maken. Deze apps draaien op de blockchain technologie op een decentraal platform zonder de centrale controle. Naar verwachting wordt de schatting van Ethereum lastig. De prijs stijgt namelijk, meer daalde ook weer. Bovendien is Ethereum nog volop in ontwikkeling. Wanneer meer mensen gebruik maken van Ethereum zal de prijs ook stijgen.

  • Cardano

De derde generatie blockchain die is opgericht door de mede-oprichter van Ethereum. Cardano en Ethereum hebben ook verschillende overeenkomsten. Het doel van Cardano is om financiële applicaties uit te voeren die wereldwijd door miljoenen bedrijven, consumenten en overheden kunnen worden gebruikt. Daarnaast is Cardano de enige crypto munt waarbij er wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de problemen in de praktijk. Cardano is ook nog in de ontwikkeling. Daarnaast werkt Cardano met PoS waardoor transactiekosten lager liggen. Dit zorgt tevens ook voor minder stroom per transactie. Het is lastig om de verwachting voor de koers van Cardano in te schatten.

  • Binance Coin

Binance Coin is de munt van het populaire cryptoplatform Binance. Hier kunt u bovendien ook alle bekende cryptocurrency kopen. Met een Binance Coin kunt u korting krijgen op de verkoop en aanschaf van cryptocurrency. Experts denken dat de Binance Coin nog flink gaat stijgen de aankomende jaren omdat de populariteit van het exchangeplatform zal toenemen.

 

crypto nieuws