Waardevolle spullen veilig versturen

28/05/2021
|
242
Bubbelplastic

Ben je zoekende naar een manier waarop je jouw spullen op een zo veilig mogelijk manier kan verzenden? Zoek dan niet verder! Er zijn talloze verschillende manieren om je spullen veilig op de plek van bestemming te laten aankomen. De meest voor de hand liggende is door zelf de spullen te bezorgen, zo ben je er 100% van verzekerd dat ze heel aankomen. Heb je een eigen bedrijf en worden er dagelijks meerdere pakketjes verstuurt? Of is de reis duurder dan het pakketje zelf? Dan is het slim om te zoeken naar andere opties.

 

Investeer in stevige verpakking

Door te investeren in een stevige verpakking wordt de kans dat het beschadigd onderweg al een heel stuk kleiner. Wanneer het in een busjes samen met andere pakketjes wordt verzonden en de chauffeur rijdt iets te enthousiast over een drempel heen, heb je niet direct deuken en misschien wel scheuren zitten. Tegen scheuren zou je dan ook nog eventueel ducttape langs de randen kunnen plakken. Ook is het laten maken van een doos op maat en goed idee. Dit levert veel meer op dan gedacht wordt. Het product heeft minder beweegruimte waardoor de kans op verschuivingen en daarmee beschadigingen minimaal wordt. Daar komt dan ook nog eens bij dat het kostenbesparend is vanwege het opvulmateriaal dat je veel minder nodig hebt. En als dat je nog niet genoeg heeft overtuigt ziet het er ook nog eens professioneler uit voor de ontvanger. Het oogt niet mooi om een klein product te ontvangen in een veel te grote verpakking.

Gerelateerd nieuws  Hoe kun je het beste je winkel inrichten? Lees het hier!

 

Bubbelplastic vangt de klappen op

Heb je een doos op maat laten maken en minder opvulling nodig? Dan is het toch fijn om nog wat extra zekerheid te hebben. Bubbelplastic kan deze extra zekerheid geven. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig voor optimaal resultaat. Bubbeltjesplastic vangt alle klappen op. Dit allemaal samen vormt de optimale bescherming voor welk product dan ook. Gebruik dozen ook zeker nooit een tweede keer. Heb je een retour gekregen? Dan gooi deze doos ook gewoon weg. Zo kom je van piekeren af en hoef je daar dus ook al niet meer over wakker te liggen!

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

De populairste sporten ter wereld

|
Gezondheid, Hobby

Vreemde hobby’s van mensen

|
Hobby

Oude meubelstukken opknappen

|
Hobby, Kunst

Wat is mixed martial arts?

|
Hobby
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!