Werken zonder diploma

05/09/2022
|
233
ICT zonder diploma

Een baan zoeken zonder diploma klinkt misschien gek, maar er zijn genoeg vacatures waar je geen diploma voor nodig hebt. Meestal is het ook niet nodig om werkervaring in het vakgebied te hebben. De enigste vereisten zijn vaak enthousiasme en leergierigheid.

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker heb je een georganiseerde en uitvoerende functie. Deze functie wordt meestal vervult in een distributiecentrum of magazijn. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het verloop van opslag, levering en verzending. Bij de functie logistiek medewerker horen taken zoals; het verwerken van goederen, plannen van ritten, bijhouden van de voorraad en het begeleiden van transport. Het salaris van een logistiek medewerker varieert tussen de 1.700 euro tot 2.500 euro bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je hebt en de sector waarin je werkt.

ICT medewerker

Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je het hebt over werk zonder vereiste diploma’s maar het is echt zo! Een baan in de ICT zonder diploma is zeker mogelijk. Het vereiste om een baan in de ICT te vinden is de juiste omscholing. Verschillende korte trainingen en bijscholing om het vak te leren. Het is dus mogelijk als je interesse hebt in de ICT wereld hier aan de slag te kunnen. Takenomschrijvingen binnen de ICT wereld zijn breed, het gaat van storingen verhelpen tot ondersteunen van systemen en het installeren hiervan. Het salaris van een ICT medewerker ligt tussen de 1.700 en 2.200 euro. De hoogte van het salaris ligt aan het aantal jaren werkervaring dat je hebt.

Gerelateerd nieuws  Waar moet je op letten als je een auto gaat kopen?

Verkoopmedewerker

Met een baan als verkoopmedewerker ben je aan het werk met mensen en is iedere dag anders. Mensen zijn opzoek naar een bepaald product dat perfect bij hun past en jij helpt ze daarbij. Jij adviseert de klanten op basis van je expertise van de producten. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf, jij moet ervoor zorgen dat de klant een goede ervaring heeft in de winkel. Taken die bij een verkoopmedewerker horen zijn; informatie verstrekken aan klanten over de producten en het verkopen van een product of dienst. Het salaris van een verkoopmedewerker ligt tussen de 1.700 en 2.400 euro bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de sector waarin je werkt.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten

Bedrijfsidentiteit: de basis voor succes

|
Diensten

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten

Hoe ga je starten met SEA?

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!