Wie is Enzo Knol?

25/04/2021
|
42
Myron Koops

Enzo Knol is de grootste YouTuber van Nederland. Hij maakt al vele jaren een dagelijkse vlog waarin hij kijkers zijn leven laat zien. Hierin laat Knol niet alleen de goede maar ook de slechte of minder leuke dingen de revue passeren. Het kanaal van Knol heeft meer dan 2,5 miljoen abonnees. Naast zijn hoofdkanaal heeft Knol ook nog een tweede kanaal met ook een mooie hoeveelheid abonnees. Op dit tweede kanaal plaatst Knol met name gaming video’s van spellen die hij speelt.

Vroeger was het anders

Vroeger speelde Knol ook veel Minecraft. Dit deed hij vaak samen met andere mensen. De mensen met wie Knol Minecraft speelde werden hierdoor ook bekent. Heel veel mensen wilden hierdoor graag samen met Knol Minecraft spelen. Opvallend is dat Knol de Minecraft video’s op zijn hoofdkanaal uploade en niet op zijn tweede kanaal. De reden hiervoor is dat Knol in die tijd nog geen tweede kanaal had. Er keken elke keer honderdduizenden mensen naar de Minecraft video’s van Knol. Er waren ook aardig wat mensen die het kanaal van Knol alleen volgden omdat zij naar de Minecraft video’s van hem keken. Deze mensen keken dus niet naar de dagelijkse volgs van Knol. Een aantal jaren geleden besloot Knol te stoppen met zijn Minecraftserie. Dit vonden veel mensen jammer. De reden voor Knol om te stoppen met de serie was dat hij het spel niet meer zo leuk vond. Andere mensen suggereren dat Knol is gestopt omdat hij inzag dat de Minecrafthype was afgelopen. Knol begon zich dan ook te richtten op nieuwe spellen zoals Fortnite en Warzone. Wat veel mensen niet weten is dat Knol al jaren een zeer actieve League of Legends speler is.

Gerelateerd nieuws  De essentiële producten voor een lange reis naar het buitenland

De vriendin van Enzo Knol

Een apart hoofdstuk van de carrière van Knol kan worden geweid aan zijn vriendinnen. Knol had namelijk heel erg lang een relatie met Dee van der Zanden. Deze relatie liep uiteindelijk stuk om de twee uit elkaar waren gegroeid. De video waarin de twee de breakup bekent maakt is nog altijd de meest bekeken video van Knol op YouTube. Een beetje pijnlijk. Dee ging overigens al gauw na de breakup met haar tennisleraar een nieuwe relatie aan. Aan de kant van Knol bleef het lange tijd stil. Veel mensen wisten dat er wel iets speelde. Wie het was wist echter niemand. Na ongeveer een halfjaar kwam het gerucht naar buiten dat Knol met Myron Koops zou zijn. Zij kwam namelijk steeds vaker voor in de video’s van de YouTuber. Het duurde echter nog bijna een jaar voordat Knol en Myron Koops de relatie bevestigde. De twee zijn nu al aardig wat jaren samen en zijn gelukkig met elkaar.

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Dingen om te doen in gemeente Heerlen

|
Ontspanning

Een feest in de tuin organiseren

|
Ontspanning, Algemeen

De voordelen van zwemmen als sport

|
Ontspanning

De populairste sporten ter wereld

|
Gezondheid, Hobby
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!