De wereld letterlijk aan je muur

22/10/2021
|
202
wereldkaart hout

Je kijkt al jaren tegen een saaie, witte muur aan. Je reist graag en je zou graag een wereldkaart aan je muur willen hangen. Toch zie je dit niet helemaal zitten, want zo een saaie wereldkaart die je vroeger op school had, wie wil die nu aan de muur? Er is goed nieuws, want tegenwoordig heb je ook hele moderne wereldkaarten. Zo heb je een wereldkaart van hout, koper, metaal, zilver of andere materialen. Dus ben je een reisliefhebber en wil je je interieur nu toch echt verrijken met de wereld letterlijk aan je muur? Dit is je kans!

Authentieke wereldkaart

Als je kiest voor een wereldkaart van hout dan heb je echt een authentieke wereldkaart aan je muur hangen. Deze wereldkaart heeft namelijk een heel herkenbare vorm. Dit komt doordat de houten wereldkaart eerst werd gezaagd met een lintzaag. Later kon dit met een laser, maar alsnog is ervoor gekozen om de authentieke en herkenbare vorm juist aan te houden. Zo heb je altijd een mooie wereldkaart aan je muur.

Voordelen

Als je een wereldkaart van hout aanschaft dan heeft dat naast het behoud van de authentieke vorm nog een aantal voordelen. Zo zijn de randen niet heel erg kwetsbaar, want hout is stevig. Daarnaast kan een wereldkaart van hout tot wel 12 millimeter dik multiplex worden vervaardigd. Als laatste zijn de wereldkaarten erg degelijk en robuust.

Gerelateerd nieuws  Waar wordt glas mozaïek voor gebruikt?

Soorten hout

Bij een wereldkaart van hout kun je kiezen uit meerdere houtsoorten. Op deze manier is er altijd een houtsoort die bij jou pas. De houtsoorten waar je uit kunt kiezen zijn teak, mahonie, wengé, esdoorn, kersen en rustiek eiken. Daarnaast is het assortiment aan houtsoorten tegenwoordig nog uitgebreider, waardoor je ook nog kunt kiezen voor houtsoorten die meer Scandinavisch ogen. Dit zijn de berken, beuken en essenhout variant.

Aanschaffen

Als je een wereldkaart aanschaft dan kun je kiezen uit 2 modellen en 12 afmetingen. Als je kijkt bij world of art is dat misschien extra leuk, zeker als je van reizen houdt. Alle wereldkaarten hebben hier namelijk een magnetische tussenlaag. Door deze magnetische tussenlaag kun je met magneetjes aangeven waar je al geweest bent of waar je nog graag naartoe wilt. Ook de magneetjes kunnen mee besteld worden.

wereldkaart hout

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Oude meubelstukken opknappen

|
Hobby, Kunst

De beste omstandigheden om kunst te creëren

|
Kunst

Een relaxtere ouder zijn voor je kind

|
Hobby, Kunst

Waar wordt glas mozaïek voor gebruikt?

|
Hobby, Kunst
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!