We kennen het allemaal wel, je komt aan op je vakantiebestemming en je realiseert je dat je je favoriete kledingstuk, je favoriete boek of je favoriete paar schoenen bent vergeten. Het is een bekend feit. Als het tijd is om in te pakken, vergeten we wel eens iets mee te nemen. Dit weet je meestal pas als je je vakantieadres hebt bereikt. Voor de meeste dingen heb je op je vakantiebestemming ook winkels waar je je vergeten spullen kunt kopen. Maar dat geldt niet voor alles. Bovendien is het natuurlijk handiger om vooraf al een lijstje te hebben met dingen die je zeker weten gaat vergeten bij het inpakken van je koffers. Ben jij benieuwd welke dingen dit zijn? Lees dan snel verder!

Voor de reis zelf

Als je vaak met de auto op vakantie gaat is het natuurlijk handig om je hele auto even goed te controleren op gebreken voordat je er honderden kilometers mee gaat rijden. Check daarom vooraf goed of alles nog optimaal werkt. Vergeet hierbij zeker ook niet je opel astra dakdragers. Als je opel astra dakdragers bijvoorbeeld niet goed in elkaar zitten, kunnen ze voor vervelende verrassingen zorgen onderweg! Check dus altijd voordat je op reis gaat of je opel astra dakdragers goed in orde zijn.

opel astra dakdragers

Voor onderweg

Je hebt ze met opzet op een speciale plek gelegd, zodat je ze niet helemaal kunt vergeten. Het is heel herkenbaar dat je bij vertrek gewoon vergeet je paspoort en/of reisdocumenten mee te nemen. Als je het vliegtuig neemt, kom je zeker niet verder dan het vliegveld en kun je je omdraaien en naar huis gaan. Het is natuurlijk altijd goed om deze van tevoren klaar te hebben, maar vergeet ze niet achteraf in je zak te doen!

Voor op je bestemming

Het hangt af van waar je op vakantie gaat, maar in sommige landen kun je misschien niet één stopcontact gebruiken voor al je elektrische apparaten. Hiervoor heb je een wereldwijde stekker nodig. Zo kun je gebruik maken van de stroomvoorziening en het stopcontact. Maar dat vergeten we vaak bij het inpakken. Ook kan je dit flinke kosten besparen. Als je alle vergeten spullen nieuw moet kopen op je vakantiebestemming, zal het een dure vakantie worden!