Een levensgrote kartonnen pop als blikvanger

06/03/2021
|
109
kartonnen pop

De levensgrote kartonnen pop is een echte eye-catcher en trekt veel bekijks. Naast dat ze worden gebruikt bij feesten en evenementen, kunnen deze poppen ook in de etalage worden geplaatst, of je kunt ze verrassen. "Endless Brand" maakt gebruik van hoogwaardige materialen om op maat gemaakte kartonnen poppen en kartonnen afbeeldingen te maken.

 

Kartonnen pop

De medewerkers van Endless Branding hebben ruime ervaring met het maken van kartonnen poppen die veel aandacht trekken. Hierdoor kunnen wij tijdens het ontwerpproces adviseren over grote opdrachten. Kartonnen poppen zullen de aandacht van voorbijgangers trekken en hun aandacht vergroten. Maatwerk is onze standaard, geen uitzondering. Onze kartonnen modellen zijn verkrijgbaar in kleine hoeveelheden, met verschillende materialen en verschillende formaten.

 

Kartonnen pop zo groot als je wilt

Levensgrote foto's, gedrukt op karton. Dit is erg in het oog springend en je kunt gemakkelijk de aandacht trekken op evenementen of winkels. Kartonnen diagrammen kunnen op re-cards en gewone kaarten worden afgedrukt. Natuurlijk zit er ook een plank bij om poppen in te plaatsen. Bestellen is eenvoudig. Je kiest het formaat dat je wilt, en kiest vervolgens de foto die je wilt printen op het display. Levensgrote kartonnen karakters zijn eenvoudig op te zetten.

Gerelateerd nieuws  Oude meubelstukken opknappen

 

Pop van karton even groot als jou

U kunt uw eigen kartonnen pop gebruiken op feesten, evenementen en etalages. Wij kunnen voor je poppen op ware grootte bedrukken. Onze medewerkers beschikken over de juiste materialen en technische kennis. Endless Branding heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van POS-materialen of point-of-sale-materialen. Je kunt afbeeldingen op kartonnen afbeeldingen afdrukken. Het kartonnen model van Endless Branding is een promotieartikel dat overal neergezet kan worden. Het is het beste om een ​​prominente plek te zijn om meer aandacht te trekken. Onze kartonnen modellen zijn in een groot aantal verschillende formaten te bestellen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is? De opties zijn eindeloos en met jaren ervaring kan Endless Branding een breed aanbod aan materiaal en kennis aanbieden. Al het materiaal dat gebruikt wordt kan gepersonaliseerd worden.

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

De populairste sporten ter wereld

|
Gezondheid, Hobby

Vreemde hobby’s van mensen

|
Hobby

Oude meubelstukken opknappen

|
Hobby, Kunst

Wat is mixed martial arts?

|
Hobby
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!