Eerste hulp bij zwangere vriendin

16/06/2021
|
54
Zwangerschaps cursus Limburg

Gefeliciteerd! Je vriendin is zwanger. Dat is geweldig nieuws, of je nu haar beste vriendin, familie of partner bent. Waarschijnlijk heb je al samen gefantaseerd over hoe fantastisch jullie leven eruit komt te zien. Toch is een zwangerschap niet enkel rozengeur en maneschijn. Er zullen een aantal dingen veranderen waar je rekening mee moet houden.

 

Hormonen schieten door het dak

Zelfs de meest evenwichtige vrouw van de hele wereld heeft tijdens haar zwangerschap veel last van de hormonen. Weet je hoe ze is tijdens haar maandelijkse periode? Doe dat dan maar maal 30. Een zwangerschap kan een gigantische invloed hebben op je lichaam en geest. Zo kun ze extreem verdrietig, geïrriteerd of juist blij zijn. Juist omdat die emoties allemaal heel heftig zijn kan het vaak aanvoelen als een emotionele achtbaan. En daar blijft het niet bij. Hormonen hebben niet alleen invloed op wat en in je hoofd omgaat, maar zorgen ook nog voor lichamelijke veranderingen. Dit kan een oorzaak zijn voor bepaalde onzekerheden. Houd je grapjes dus maar beter voor je en wees wat voorzichtiger met de uitspraken die je doet.

Gerelateerd nieuws  Weten wat je eet

 

Jullie vriendschap zal gaan veranderen

Misschien niet leuk om te horen, maar het is helemaal niet erg. Een baby krijgen vraagt ontzettend veel tijd en energie van je. De dynamiek in jullie vriendschap zal daardoor veranderen. Zo zullen jullie de levensstijl die jullie eerst samen hadden niet kunnen voortzetten. Denk bijvoorbeeld aan sushi avondjes met een flesje wijn elke week. Het is daarom heel belangrijk om je te focussen op de dingen die je wel nog kunt doen samen. En dat zijn er nog best veel. Houd in gedachten dat je vriendin het waarschijnlijk ook moeilijk vindt om jou minder te zien.

 

Samen naar zwangerschaps cursus Limburg

Het is helemaal niet vanzelfsprekend dat de vader van het kindje in beeld is tijdens of na de zwangerschap. Heeft jou vriendin geen partner om mee te nemen naar een zwangerschaps cursus in Limburg of omstreken? Wees de vriendin die een stapje naar voren doet en haar begeleid tijdens de zwangerschaps cursus in Limburg! Hier leert je vriendin een relaxtere ouder te zijn voor haar kind en bouwen jullie samen een nog sterkere band op.

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe effectief sportroutine oppakken?

|
Algemeen, Gezondheid

Dingen om te doen in gemeente Heerlen

|
Ontspanning

Goede manieren om cardio te verbeteren

|
Algemeen, Gezondheid

Waarom je minder suiker zou moeten eten

|
Gezondheid
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!