Kronen en bruggen voor je gebit

04/11/2022
|
303
kronen en bruggen rotterdam

Een mooie lach begint vaak bij een mooi gebit. Dit is ook waarom we snel onzeker zijn over ons gebit. Als een gebit er niet mooi uitziet is dit vaak een van de eerste dingen die ons opvalt. We proberen vanalles te doen om een mooi gebit te krijgen. We dragen massaal beugels om scheve tanden te voorkomen, we laten onze tanden bleken. Maar soms is het daar al te laat voor of levert dit nog steeds niet het gewenste resultaat. Je kunt dan kiezen voor kronen en bruggen. Rotterdam beschikt bijvoorbeeld over plekjes waar je deze kunt laten zetten.

Wat zijn kronen en bruggen?

Kronen en bruggen zijn als het ware neptanden die over je eigen tanden heen worden gezet. Heb jij een minder mooie tand of een rijtje tanden dat er niet zo mooi uitziet? Dan kun je deze tanden mooier maken met kronen of bruggen. Je eigen tanden worden dan afgeslepen zodat de kroon of brug eroverheen kan worden gezet. Een kroon wordt gebruikt voor een tand en een brug wordt gebruikt voor meerdere tanden naast elkaar. Wil je kronen en bruggen in Rotterdam laten zetten? Ze werken hier vaak met verschillende soorten materialen waardoor je jouw kronen en bruggen perfect kunt laten aanpassen op je eigen gebit. De kleur kan hierdoor ook worden aangepast op de kleur van je eigen tanden. Hierdoor zullen kronen en bruggen niet opvallen.

Gerelateerd nieuws  Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

Wanneer neem je kronen en bruggen?

Wil je kronen en bruggen in Rotterdam laten zetten? Dan kan dit vanwege verschillende redenen. Ten eerste kan het zijn dat je een rotte tand hebt of een paar tanden die niet stevig genoeg meer zijn. Dit is een gezondheidsreden. Je kunt namelijk minder goed eten met je eigen gebit. Vaak worden dan alleen de tanden aangepast die niet meer goed zijn. Dit kan door je zorgverzekering worden vergoed als je een aanvullende tandartsverzekering hebt. Maar ook als je een gezond gebit hebt kan het zijn dat je toch kronen en bruggen in Rotterdam wilt laten zetten. Dit kan bijvoorbeeld als jij je gebit niet wit genoeg vindt. Je kunt dan kronen en bruggen laten maken voor je hele gebit. Dit omdat je alles in dezelfde kleur wilt hebben. Zo krijg je hagelwitte tanden. Let wel op dat cosmetisch niet door je zorgverzekering wordt vergoed. Het wordt dus wel een duur grapje als je elke kroon en brug zelf moet betalen.

Heb je deze blog gelezen en ben je geïnteresseerd in onze andere blogs? Lees dan eens onze blog over “manieren om een trauma te verwerken"

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

|
Gezondheid

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

|
Gezondheid

Hoe celebrities op de rode loper altijd een vlekkeloze uitstraling bereiken.

|
Gezondheid

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!