Jullie zijn … jaar samen of je wilt je partner gewoon extra in de watten leggen. Het is zo mooi om je partner te laten weten hoe speciaal die voor jou is.

Je kunt dit natuurlijk op duizend en één manieren doen en daarom is het soms ook moeilijk om iets leuks te bedenken. In dit artikel hebben wij een aantal leuke ideeën voor jou op een rijtje gezet:

 

Verras jezelf en je partner met een diner aan huis

Je mag jezelf ook eens in de watten leggen! Laat jullie verrassen met een heerlijke diner aan huis.

Je kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Het makkelijkste is eten afhalen of laten bezorgen van jullie favoriete restaurant. Dit mag wel de makkelijkste manier zijn, het is ook de minst speciale. Je kunt dit natuurlijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt.
  • Huur een chef kok. Dit is gegarandeerd een hele speciale avond waar jullie je kunnen laten verrassen door alle heerlijke gerechten die jullie, in jullie eigen woning, voorgeschoteld krijgen.

 

Ontbijt op bed

Deze klassieker mag niet ontbreken in dit artikel. Ook dit, kun je zo speciaal maken, als dat jij zelf wilt. Je kunt:

  • Vers brood halen bij de bakker en allerlei lekker beleg. Zelf aan de slag gaan in de keuken en jou beste omelet en pannenkoeken tevoorschijn toveren.
  • Je laten verrassen met een ontbijt box die je makkelijk en snel besteld of zelf een ontbijt samen stellen en deze aan huis laten bezorgen.

diner aan huis

Finger food en jullie favoriete films of een gezellig spelletje

Als je lekker tegen je partner aan wilt knuffelen, onder het genot van een goede film en gezellig kaars licht. Als je toch liever geen film wilt kijken, kun je altijd kiezen om gezellig een spelletje te spelen onder het genot van lekkere hapjes.

Je kunt dan bijvoorbeeld:

  • Verschillende lekkere hapjes bereiden en dips halen in de supermarkt.
  • Een aantal tapas bestellen bij jullie favoriete tapas restaurant. Maak het af met wat kaarsjes en geniet van het heerlijke eten en elkaar.