Minder comfort op vakantie? Een kans op groei!

15/04/2022
|
229
klapdaktenten

Er zijn mensen die prima in een tent op vakantie kunnen slapen. Sterker nog, het geeft ze een heerlijk gevoel van back to basic. Anderen vinden een caravan al heel wat qua inleveren op het gebied van comfort. Iedereen heeft daar zijn of haar eigen grenzen in en sommige mensen veranderen gaandeweg wat en ontdekken zo nieuwe manieren van vakantie houden. Wil jij wel wat avontuurlijker worden? Lees dan hier wat tips. 

Tent? Echt niet! 

Ben jij het die roept: geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om in een tent te verblijven op vakantie? Dan is het misschien wel eens handig om jouw grens op te rekken. Je mist namelijk zo wel heel wat avontuur. Natuurlijk zijn de uitzondingen op basis van bijvoorbeeld ziekte daargelaten. Als je erge reuma hebt dan is een tent niet zo verstandig. Dat is dan meer een kwestie van niet kunnen dan niet willen.  

Wil je misschien wel een caravan of een camper proberen? Dan, kan het helpen om het te verbinden met een passie van jezelf. Houd je bijvoorbeeld van duurzaamheid dan is een camper met zonnepanelen misschien wel ontzettend leuk voor jou!

Klapdaktenten 

Hoe rek je de grens op? Dat doe je bijvoorbeeld door tussenvormen te ontdekken. Zo voorzien klapdaktenten bijna zoveel in luxe als bepaalde glamping verblijven. Het voordeel van klapdaktenten is bovendien dat je zo veel flexibeler bent qua verblijfplek. Meer avontuur. Zie je op tegen het opzetten van de tent? Maak je niet druk: het duurt maar 5 minuutjes om klapdaktenten op te zetten.  

Gerelateerd nieuws  Even er tussenuit, een Yoga weekend

Caravan 

Is een hotel jouw eerste voorkeur? Maar wil je partner eigenlijk in een tent zitten? Zoek dan een compromis op, zoals een caravan. Zo ben je beide wat uit je comfortzone en leer je elkaar ook nog eens beter kennen.  

klapdaktenten-2

Ontspannen 

De kunst is vooral om te ontspannen. Check bij jezelf in: wat vind ik nu precies oncomfortabel? Alleen al door dat expliciet te benoemen geeft het lucht. Met enige zelfreflectie zie je mogelijk zelfs al de les die je eruit mag halen. Oncomfortabel is toch niet per se slecht toch? Accepteer dus dat het voor jou op het moment zo is als het is.  

Lukt dat niet? Ga dan kijken of je met kleine ingrepen het toch redt. Denk bijvoorbeeld aan extra warme kleding als je het te koud vindt in de tent.

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Reizen in het buitenland: doe het gelijk goed

|
Ontspanning

Meer vrije tijd als ondernemer

|
Ontspanning

Leuke manieren om fit te blijven

|
Algemeen, Ontspanning
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!