Nieuwe records

16/04/2021
|
142
makelaar in Horst

Als belegger zijn het op dit moment goede tijden. De beurzen staan namelijk ongekend hoog. Ook in het vooruitzicht lijkt het alsof er niets meer fout gaat. De beurzen breken hierdoor record na record. Zo behaalde de AEX voor het eerst sinds het jaar 2000 een nieuwe recordstand dit jaar. Maar hoe kan dat en hoe ziet de toekomst eruit?

Herstel en spaargeld

Als eerste kijken we naar hoe het toch kan dat de beurzen nu zo hoog staan. Dit heeft te maken met een tweetal dingen. Als eerste zien we dat de economie begint aan te trekken. Er mag weer steeds meer en door het vaccineren kunnen we waarschijnlijk na de zomer weer net zoveel als voor de coronapandemie. De voortuitzichten zijn goed en dat zien we ook terug in de cijfers van de bedrijven. Sommige bedrijven draaien namelijk nu al zo goed als dat ze draaiden voor de coronapandemie. De verwachting is dat deze groei door zal zetten ook in 2022. Daarnaast hanteren steeds meer banken een negatieve rente. Als gevolg van deze negatieve rente steken steeds meer mensen hun geld in aandelen, ETF’s, crypto’s en andere vormen vermogenswinst. Het rendement op aandelen is veel groter dan het geld op de bank.

Gerelateerd nieuws  5 tips om je sneakers als nieuw te laten lijken

Vastgoed een prima optie

Naast het beleggen op de beurs en in crypto’s zien we ook dat mensen terugvallen op vastgoed. Het grote voordeel van vastgoed op dit moment is dat de prijzen enorm stijgen. Wanneer je dus nu zou instappen is de kans groot dat het vastgoed over een halfjaar al meer waard is. Het is op dit moment wel lastig om goed vastgoed te vinden. Dit komt omdat de markt oververhit is. Toch is het nog niet helemaal kansloos. Je kunt namelijk ook gewoon kiezen voor een tweede huis. Dit huis kun je bijvoorbeeld kopen in het zuiden van het land. De makelaar in Horst kan je hier goed bij helpen. Deze makelaar in Horst weet namelijk precies wat er nodig is om aan dat droomhuis te komen. Het grote voordeel van Horst is dat er nog genoeg huizen zijn die wellicht interessant zijn. Andere beleggers hebben deze huizen nog niet opgekocht.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Alternatieven voor het ov in Den Haag

|
Diensten

Bedrijfsidentiteit: de basis voor succes

|
Diensten

Hoe start je een transport bedrijf?

|
Algemeen, Diensten

Hoe ga je starten met SEA?

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!