Trouwen zonder perfectie is trouwen zonder stress

trouwjurken

Trouwen zonder stress? Wat? Is dat wel mogelijk dan? Nou, ja en nee. Gedeeltelijk hangt het helemaal van jezelf af en wat voor persoon je bent, maar je kunt ook voorkomen dat je sommige dingen te laat aanpakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een locatie verzekeren, of een jurk op tijd uitzoeken? Toch zijn er mensen die er bijna aan onder doorgaan zelfs al regelen ze alles tot in de puntjes. Waarom is dat?

Perfectie loslaten

Het grootste gedeelte van de stress zit hem echt in het verwachten van perfectie. Alles moet helemaal goed lopen, en oh wee als er ook maar iets scheef dreigt te hangen. Dat terwijl je zult merken dat als je dat ene scheve element omarmt, en daarmee alles een beetje loslaat, je veel rustiger naar je eigen planning en verwachtingen kunt kijken. Perfectie zit hem vaak in het imperfecte, het onverwachte. Zo is de natuur in al haal elementen ook perfect, zelfs als alles overwoekerd is.

bruidsmode Uden

Op tijd zijn – Trouwjurken bruidsmode Uden

Eén van de dingen die je vaak fout doet als je naar een jurk op zoek gaat is wederom zoeken naar perfectie. Het verwachten dat je een bepaalde maat moet hebben, lettend op alles dat je niet mooi vindt aan jezelf. Je kunt jezelf niet altijd vertrouwen als je zo naar jezelf kijkt. Laat je daarom leiden door professionals zoals bruidsmode Uden en zorg dat je op tijd begint met het plannen van het uitzoeken van een jurk. Als je niet meteen helemaal je stijl kunt vinden, vrees niet! Misschien is er iets anders zoals een bohemian bruidsjurk of andere trouwjurken die wel bij je passen. Ook trouwjurken die niet de ideale maat zijn (die je wilt bereiken) maar je wel leuk staan zijn al snel beter dan zogenaamde perfectie.

Gerelateerd nieuws  Geniet volop van de lente zon

Perfectie

Wat echt perfectie is, is kunnen genieten van je eigen bruiloft. Genieten en ook bezig zijn met de locatie, je gasten, maar vooral ook je geliefde. Daar draait een bruiloft toch om tenslotte? Om lekker samen te blijven en te zijn en te genieten van de tijd die je hier op Aarde hebt. Laat die perfectie nou maar over aan de natuur, en accepteer zelf dat gewoon goed ook al goed genoeg is.

Recent

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Jack & Jones: trendy en toegankelijke mode voor de moderne man

12/06/2024

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

08/06/2024

Verspilling tegen gaan tijdens de feestdagen

06/06/2024

Inspiratie voor je kerstpakket

04/06/2024

Meer in deze categorie

Zo combineer je werk en borstvoeding vlekkeloos

|
Gezondheid

Geniet volop van de lente zon

|
Algemeen, Ontspanning

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

|
Gezondheid

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

|
Gezondheid
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!