Waarom je een bedrijfsfilm moet maken

14/06/2023
|
344
bedrijfsfilm

Goh, heb je er wel eens over nagedacht om een bedrijfsfilm te laten maken? Serieus, er zijn nog steeds mensen die geen flauw idee hebben waarom het zo'n goed idee is om over te stappen op het maken van een bedrijfsfilm. Maar maak je geen zorgen, ik ga je even haarfijn uitleggen waarom het maken van een bedrijfsfilm een van de beste investeringen is die je kunt doen!

Een bedrijfsfilm zorgt voor meer betrokkenheid 

Weet je waarom je een bedrijfsfilm zou moeten laten maken? Nou, in de eerste plaats omdat je op een super eenvoudige manier meer betrokkenheid kunt creëren bij je klanten. Serieus, betrokkenheid is key als je op de langetermijnsucces wilt hebben. Anders haken die bezoekers gewoon af en gaan ze naar je concurrenten.

Maar als je een opvallende video maakt die precies laat zien waar jij voor staat, dan kun je de aandacht van die bezoeker vasthouden. En geloof me, de kans is veel groter dat die bezoeker uiteindelijk een actie onderneemt op jouw site. Resultaat? Een nieuwe klant erbij, boem!

Klik hier ook voor onze blog over de opkomst van online reviews.

Maakt jouw bedrijf persoonlijk 

Weet je wat echt belangrijk is in deze tijd? Een persoonlijke touch geven aan jouw bedrijf. Met al die bedrijven om je heen moet je echt opvallen om succesvol te zijn. Dus, hoe krijg je dat voor elkaar?

Simpel: een bedrijfsfilm laten maken waarin je al je medewerkers aan de klant voorstelt. Wedden dat ze het leuk vinden om eens achter de schermen te kijken? Wie weet maken ze zelfs popcorn en gaan ze er eens lekker voor zitten!

Gerelateerd nieuws  Hoe je goedkoper stickers kan bestellen

Betere SEO-waarde 

Je gelooft het misschien niet, maar een bedrijfsfilm kan je ook nog eens helpen om betere posities te krijgen in zoekmachines. Ja, echt waar! Zelfs als je een klein bedrijf hebt, kun je door een niche op YouTube te veroveren een grote online aanhang opbouwen.

YouTube is trouwens ook een sociaal netwerk, dus het is super makkelijk om in contact te komen met je volgers. En wil je weten wat ook helpt? Het toevoegen van transcripties aan je video's. Serieus, dat is een piece of cake! Dus waar wacht je nog op? Verbeter die website van je!

Een bedrijfsfilm laat jouw klanten lachen 

Last but not least, een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat jouw klanten met een big smile op hun gezicht zitten. Echt waar! Het is gewoon hartstikke leuk om een opvallende video te bekijken in plaats van saaie lappen tekst te lezen.

En weet je wat? Het zorgt niet alleen voor meer betrokkenheid, maar het geeft je klanten ook nog eens een goed gevoel. Vooral als je een bedrijfsfilm laat maken met een grappige twist, net zoals die lachwekkende filmpjes van Coolblue. Dus, waar wacht je nog op? Laat die camera rollen en tover een lach op het gezicht van je klanten!

Klik ook hier voor onze blog over meer omzet genereren voor jouw bedrijf.

Recent

Waar koop je de benodigdheden voor een voetbal teamweekend?

02/07/2024

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

28/06/2024

Wat te doen bij dakschade?

20/06/2024

Tips voor een Italiaans interieur

17/06/2024

Welk eiland speelt Expeditie Robinson zich af?

12/06/2024

Meer in deze categorie

Hier zijn de huizenprijzen het duurst

|
Financieel

Het bouwen van een sterk merk: van branding tot klantloyaliteit

|
Financieel

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

|
Financieel

Investeren in bedrijf familie 

|
Financieel
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!