Wonen in Den Haag? Doen! 

06/12/2021
|
189
kinderopvang-den-haag

Den Haag is een geweldige stad. Er is van alles te doen. Carrière, wonen, werken, leven, winkelen, kinderopvang Den Haag? Alles is er goed. Den Haag is een mooie stad waar iedereen zich kan ontwikkelen, ook dus als je kinderen hebt. 

Huizenmarkt 

Natuurlijk is het in Den Haag net zo in de huizenmarkt als in de rest van Nederland. Alhoewel, het staat er iets beter voor. Er staan van de bijna 300.000 woningen (mei 2021) zo'n 0,7% woningen te koop. Dat is boven het landelijk gemiddelde. Daar is het percentage namelijk 0,5%. Den Haag kan dus nog wel eens extra interessant zijn. 

Het duurt in Den Haag ongeveer 2 weken voordat een huis is verkocht. Op dit moment is de gemiddelde huizenprijs over de 8 ton. Dat is een groot bedrag inderdaad. Den Haag heeft wel ontzettend mooie panden. Voor wie niet gaat voor het gemiddelde, maar graag een high-end lifestyle wil, is Den Haag een absolute JA! 

den-haag-kinderopvang

Kinderopvang Den Haag 

De kinderopvang in Den Haag is ook goed geregeld. Dat is wel fijn natuurlijk, want het zo vervelend zijn als je daarvoor meer dan twintig kilometer moet rijden. Kinderopvang in Den Haag is daarom eigenlijk vanzelfsprekend als je met kleinere kinderen in Den Haag woont.  

Gerelateerd nieuws  Handige gadgets voor in de keuken

Wat Den Haag speciaal maakt 

Den Haag is ten eerste natuurlijk het politiek decor bij uitstek. Met het torentje en het bekende binnenhof, uiteraard. Dit geeft natuurlijk al een bijzondere uitstraling aan de stad. Het ademt politiek en ambitie. Als dit bij jou past dan is het sowieso een prachtige stad voor jou. 

Wat Den Haag nog meer bijzonder maakt, dat is onder andere natuurlijk Madurodam. Eigenlijk heb je heel Nederland zo in één stad gevangen. Het is bovendien leuk voor jong en oud. Dat maakt het zo verrassend leuk voor iedereen.  

Verder kun je ook bijvoorbeeld klassieke auto's in het Louwman Museum bewonderen. Hier kijk je echt jouw ogen uit. Het is dus ook gewoon leuk voor een herhalingsbezoek. Voor liefhebbers van oldtimers, iets waar je niet omheen kunt. 

Net als andere steden heeft ook Den Haag natuurlijk een mooi centrum, leuke winkels en gezellige terrasjes. Dus, lijkt jou dit alles wel wat? Ga er dan voor:

in Den Haag! Tip: voorkom deze fouten bij het verhuizen.

 

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

|
Wonen

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

|
Wonen

Problemen met de buren over de erfgrens?

|
Wonen

Vocht plekken in de muur? Dit kan de oorzaak zijn

|
Wonen
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!