Zorg jij goed voor jezelf met sporten?

01/02/2023
|
104
Sporten

Het is belangrijk om je lichaam te verzorgen, ook onder het sporten! Er zijn verschillende producten die je kunnen helpen voor, na en tijdens het sporten. In deze blog ga ik je wat uitleg geven over deze speciale producten.

Koelende spiergel

Koelende spiergel wordt gebruikt bij acute klachten. De menthol/munt die in de gel zit heeft een verkoelende werking die het pijnlijke gevoel meteen verzacht. Deze gel breng je aan na inspanning of onmiddellijk bij zwellingen en ontstekingen. Het inmasseren van de gel heeft ook een goede werking op de doorbloeding, waardoor het herstellen van de spieren wordt bevorderd.

Anti frictie crème

Anti frictie crème beschermt de huid tegen schuurplekken en irritatie die kan ontstaan tijdens het sporten. De crème is zeer geschikt voor de bescherming en verzorging van de droge en gevoelige huid. De crème voorkomt ook schimmel- en bacteriële infecties. Voor optimale werking breng je het voor het sporten aan op je huid/kleding.

Drukverband

Drukverband oefent druk uit op het lichaamsdeel dat je ermee verbindt. Het wordt vooral bij blessures gebruikt om de zwelling tegen te gaan. Hiermee wordt ook steun gegeven aan het gekwetste lichaamsdeel. Met behulp van het drukverband kun je gewoon blijven bewegen, ook al heb je een verzwikte enkel. Dit is wel maar een tijdelijke oplossing. Veel sporters gebruiken drukverband ook uit voorzorg, als ze merken dat ze ergens last beginnen te krijgen of om een kwetsbaar lichaamsdeel te versterken.

Gerelateerd nieuws  Algemene rijschool tips Zeeland

Fitness toning gel

Fitness toning gel zorgt voor een sportief silhouet en beschermt je lichaam tegen overtollig vet, vetophopingen en een droge huid. Dit gebeurt door de combinatie van carnitine en cafeïne in de gel. Ook wordt je huid goed gehydrateerd door het gebruik van de crème. Je kunt het twee keer per dag te gebruiken op een droeg en zuivere huid (dus niet meteen na het sporten). Bij het aanbrengen op de huid kun je een warm effect ervaren.

Andere hulpmiddelen nodig voor je spieren? Lees deze blog over massageguns!

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

SEO en vertaling - Samenwerken voor wereldwijd succes

|
Blogging, Diensten

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Kleurrijk plannen werkt efficiënt

|
Blogging

De opkomst van elektrische fietsen met dikke banden

|
Blogging
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!